szkolenie Mlonka - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 12 sie 2015, 15:00

przeciez w tygodniu masz tylko trzy :D to przynajmniej nie bedziesz nudzic sie ten jeden dzien...tzn nie bedziesz sie nudzic jak bedziesz w drodze, bo na szkoleniu to juz moze tak :D
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 15:02

kb pisze:przeciez w tygodniu masz tylko trzy :D to przynajmniej nie bedziesz nudzic sie ten jeden dzien...tzn nie bedziesz sie nudzic jak bedziesz w drodze, bo na szkoleniu to juz moze tak :D
:D :lol: ............. na forum nie wejdę :cry: :cry:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 16:09

A po co ci szkolenie..?.przecież jesteś taka wszechwiedzaca i madra. Na pewno szkoda pieniędzy ale czasu chyba nie zmarnujesz bo i tak w pracy siedzisz ciągle na forum.
gosc

Napisano: 12 sie 2015, 18:11

gosc pisze:A po co ci szkolenie..?.przecież jesteś taka wszechwiedzaca i madra. Na pewno szkoda pieniędzy ale czasu chyba nie zmarnujesz bo i tak w pracy siedzisz ciągle na forum.
Haha no właśnie :) ja myślałem ze " mądre głowy" to na szkolenia nie jeżdżą bo juz wszystko wiedza . Najgorsze jest to ze po tych szkoleniach sprzedajecie ludziom pierdoły i tak naprawdę winni sa szkolący a nie wy . Sami nie raz pisaliście ze osobyszkolaca maja bardzo często odmienne zdania na zadane im pytania.
Elmer.@

Napisano: 12 sie 2015, 19:57

Na szkolenie, mierna podróba, to się jedzie w celach integracyjno-alkoholowych a nie dla szkolących :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 12 sie 2015, 20:24

ja tylko jeżdżę na szkolenia dla wypalonych pracowników, przynajmniej jakaś korzyść dla mojego zdrowia a na innych tylko :shock: a po szkoleniu :ugeek:
Kati@

Napisano: 12 sie 2015, 20:46

mlonka to zaden urzednim ministerstwa, o ile wiem to wyleciała dyscyplinarnie z roboty jakis czas temu. Jak podaje w ofercie szkoleniowej, że pracuje w ministerstwie, to kłamie. A tak poza tym, to nawet jak pracowała w ministerstwie to takie durnoty na szkoleniach opowiadała, że aż sie wierzyć nie chce, że ktos taki w ministerstwie pracował - o funduszu alimentacyjnym miała wtedy pojecie zerowe, wiec az sie boje pomyslec jakie ma teraz "pojecie"o projektowanych zmianach.
To tyle mojego zdania na temat tej pani "ekspert" i jakości jej "szkoleń".
kalinaczerwona

Napisano: 12 sie 2015, 20:50

Tom....facet pracujący w świadczeniach rodzinnych to ciota. Jeśli szkolenia dla ciebie służą w celach integracyjno-szkoleniowych to już wiem wszystko. Hahaha :D
gosc

Napisano: 12 sie 2015, 21:15

Oto dekalog tych co tylko obrażają innych
1. Zaw­sze mam rację.
2. Na­wet jeśli nie mam rac­ji, pat­rz pun­kt pier­wszy.
3. Jeśli ar­gu­men­ty prze­ciw­ni­ka są moc­niej­sze, zarzu­cam mu brak lo­giki.
4. Jeśli ar­gu­men­ty prze­ciw­ni­ka są lo­giczne, w prze­ciwieństwie do moich, uciekam w ab­surd.
5. Jeśli orien­tuję się, że zawędro­wałem w ślepą uliczkę, ob­rażam ad­wersarza.
6. Jeśli ad­wersarz nie chce się ob­ra­zić, mie­szam z błotem je­go blis­kich.
7. Każdy, kto ma in­ne zda­nie niż ja, jest głup­cem.
8. Każdy, kto podziela moją opi­nię, godzien jest za­wiązać rze­mienie u moich san­dałów.
9. Jes­tem je­dyną i niepod­ważalną wykład­nią prawd opar­tych na nauko­wych do­wodach.
10. Jeśli ktoś uważa inaczej, pat­rz pun­kt pier­wszy
Kati@

Napisano: 12 sie 2015, 21:50

Ale przecież na tym forum nikt nikogo nie obraza .... wyraża jedynie swoją opinie na temat innych :P no ale musicie przyznać ze 80% wiedzy sprzedajecie właśnie z tych durnych szkoleń na zasadzie " bo na szkoleniu to pan/pani X tak powiedział i tak ma byc"
to ja

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem