Szkolenie z zamkniecia ksiąg rachunkowych - Dworak - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 06 gru 2023, 11:27

Czy Pani Dworak przeprowadza jeszcze szkolenia z zamknięcia ksiąg rachunkowych? Firma RCES, w której prowadziła szkolenia chyba już nie działa. Czy ktoś z Państwa wie gdzie można znaleźć szkolenie z tą prowadzącą?
berrrni
Praktykant
Od: 21 lip 2023, 9:43
Zajmuję się: praktykant

Napisano: 07 gru 2023, 12:26

Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
Jano
Praktykant
Od: 07 gru 2023, 12:14
Zajmuję się: księgowość

Napisano: 08 gru 2023, 11:49

Jano pisze:
07 gru 2023, 12:26
Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
Bardzo dziękuję za odpowiedź:)
berrrni
Praktykant

Napisano: 09 gru 2023, 23:05

Witam, faktycznie tam teraz szkoli Pani Dworak - już się nawet zapisałam na styczeń. Rzeczywiście prawdą jest też, że mają dobre szkolenia - uczestniczyłam już w trzech: majątek trwały, Organ i rachunkowość projektów unijnych i wszystkie stały na bardzo wysokim poziomie merytorycznym bo prowadzący są praktykami, którzy od wielu lat zajmują się w pracy tymi tematami. Dowiedziałam się o wielu kwestiach, których nikt nigdy nie omawiał na innych szkoleniach. Tak więc również mogę śmiało polecić. Pozdrawiam
Ameli
Praktykant
Od: 09 gru 2023, 22:54
Zajmuję się: rachunkowością budżetową

Napisano: 28 gru 2023, 19:41

Dziękuję za informację :⁠-⁠)
berrrni
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU