Czy Pani Dworak przeprowadza jeszcze szkolenia z zamknięcia ksiąg rachunkowych? Firma RCES, w której prowadziła szkolenia chyba już nie działa. Czy ktoś z Państwa wie gdzie można znaleźć szkolenie z tą prowadzącą?
Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
Tak. Pani Dworak prowadzi aktualnie szkolenia w TWP Centrum Szkoleniowym "Teoria w Praktyce", strona: twpszkolenia.pl
Na stronie są już zapisy na styczeń. Mają też sporo innych naprawdę dobrych szkoleń. Osobiście polecam.
Witam, faktycznie tam teraz szkoli Pani Dworak - już się nawet zapisałam na styczeń. Rzeczywiście prawdą jest też, że mają dobre szkolenia - uczestniczyłam już w trzech: majątek trwały, Organ i rachunkowość projektów unijnych i wszystkie stały na bardzo wysokim poziomie merytorycznym bo prowadzący są praktykami, którzy od wielu lat zajmują się w pracy tymi tematami. Dowiedziałam się o wielu kwestiach, których nikt nigdy nie omawiał na innych szkoleniach. Tak więc również mogę śmiało polecić. Pozdrawiam