szo nieszczęsne

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
magda 45

szo nieszczęsne

Post autor: magda 45 »

Pani złozyła wniosek o SZO na brata , brat ma dzieci i żone z którymi jak stwierdził mnie utrzymuje kontaktu już ok. 20 lat( jedynie zna adres zamieszkania żony ) we wniosku nie ma ŻONY NAWET OŚWIADCZEŃ O DOCHODACH nieopodatkowanych (podpisanych przez żonę )Pan ( osoba niepełnosprawna ) napisał na piśmie (i dołączył do wniosku) iż aby nasz ośrodek napisał do ośrodka właćiwego na miejce zamieszkania zony aby pracownik socjalny odebrał od żony takie oświadczenia POWIEDZCIE MI CZY MY W TAKIEJ SYUTAUCJIN MOŻEMY O COŚ TAKIEGO WYSTĄPIĆ ???? CZY W TAKIEJ SYTAUCJI MY MOŻEMY PRZYNAŹĆ SZO SIOSTRZE JEŻELI pAN MA DZIECI???? BARDZO WAS PROSZĘ O JKĄKOLWIEK PODPOWIEDŹ
magda 45

Re: szo nieszczęsne

Post autor: magda 45 »

może ktoś się wypowie bardzo proszę
ugabuga

Post autor: ugabuga »

Wezwanie do uzupełnienia braków dać 14 albo 30 dni, jak Pan nie dostarczy to pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia i jak to mówią możesz pić kawę.
Gość

Post autor: Gość »

u nas kierownik jest za tym aby wystąpić d innego ośrodka czy to jest zgodne z prawem ?????
gośc

Post autor: gośc »

zgadzam się z ugabuga ...
Gość pisze:u nas kierownik jest za tym aby wystąpić d innego ośrodka czy to jest zgodne z prawem ?????
- niezgodne z prawem
annja
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: annja »

skoro chcecie wystąpić do tej żony o dochody, to jaką dacie podstawę prawną? bo nigdy nie słyszałam o takim przypadku
ODPOWIEDZ