szo nieszczęsne
szo nieszczęsne
Pani złozyła wniosek o SZO na brata , brat ma dzieci i żone z którymi jak stwierdził mnie utrzymuje kontaktu już ok. 20 lat( jedynie zna adres zamieszkania żony ) we wniosku nie ma ŻONY NAWET OŚWIADCZEŃ O DOCHODACH nieopodatkowanych (podpisanych przez żonę )Pan ( osoba niepełnosprawna ) napisał na piśmie (i dołączył do wniosku) iż aby nasz ośrodek napisał do ośrodka właćiwego na miejce zamieszkania zony aby pracownik socjalny odebrał od żony takie oświadczenia POWIEDZCIE MI CZY MY W TAKIEJ SYUTAUCJIN MOŻEMY O COŚ TAKIEGO WYSTĄPIĆ ???? CZY W TAKIEJ SYTAUCJI MY MOŻEMY PRZYNAŹĆ SZO SIOSTRZE JEŻELI pAN MA DZIECI???? BARDZO WAS PROSZĘ O JKĄKOLWIEK PODPOWIEDŹ
Re: szo nieszczęsne
Wezwanie do uzupełnienia braków dać 14 albo 30 dni, jak Pan nie dostarczy to pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia i jak to mówią możesz pić kawę.
u nas kierownik jest za tym aby wystąpić d innego ośrodka czy to jest zgodne z prawem ?????
zgadzam się z ugabuga ...
- niezgodne z prawemGość pisze:u nas kierownik jest za tym aby wystąpić d innego ośrodka czy to jest zgodne z prawem ?????
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
skoro chcecie wystąpić do tej żony o dochody, to jaką dacie podstawę prawną? bo nigdy nie słyszałam o takim przypadku
Oprócz szo nieszczęsne - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
świadczenie pielegnacyjne rezygnacja z zatrudnienia
Decyzja zmieniajaca wysokości świadczenia poelęgnacyjnego WZ
zwrot zdo
świadczenie pielęgnacyjne - punkt 7
dochód nieopodatkowany- alimenty
Termin dochodzenie należności NP
uchylenie szo a składka zdrowotna
becik -ukrainka
Ważne - usługa MF dochody zagraniczne
ukrainka -mąż z dostępem do rynku pracy, ona nie
świadczenie rodzicielskie ukrainka
Elmer, Ewalu i nne mądre głowy - pomożecie?
Usunięcie
przysługuje?
co zrobic świadczenie rodzicielskie Elemer
1x1 a teraz w pełnej wysokości