Ja też nie miałam, u mnie w ogóle osób pobierających SZO jest całe 4Iks pisze:Nikt nie widział u mnie, na szczęście (w co może i trudno uwierzyć) nie mieliśmy przypadku w którym można to zastosować, pewnie stąd niewiedza![]()
Ale wstyd...

Ja też nie miałam, u mnie w ogóle osób pobierających SZO jest całe 4Iks pisze:Nikt nie widział u mnie, na szczęście (w co może i trudno uwierzyć) nie mieliśmy przypadku w którym można to zastosować, pewnie stąd niewiedza![]()
Ale wstyd...
nobody is perfectIks pisze:Nikt nie widział u mnie, na szczęście (w co może i trudno uwierzyć) nie mieliśmy przypadku w którym można to zastosować, pewnie stąd niewiedza![]()
Ale wstyd...
Od kiedy pracujesz na świadczeniach?JoannaDarc pisze:dla mnie osobiście MASAKRA, ale cóż trzeba być elastycznym (ktoś kiedyś powiedział)
od 2006 r. (mało/dużo) wciąż chyba za mało.Młodypracownik pisze:Od kiedy pracujesz na świadczeniach?JoannaDarc pisze:dla mnie osobiście MASAKRA, ale cóż trzeba być elastycznym (ktoś kiedyś powiedział)
Wg mnie dużo, bo ja od listopada 2015 r. i w tym krótkim okresie było pełno zmian. Ciekawe co będzie dalej, czy choć na trochę się to wszystko uspokoi...JoannaDarc pisze:od 2006 r. (mało/dużo) wciąż chyba za mało.Młodypracownik pisze:Od kiedy pracujesz na świadczeniach?JoannaDarc pisze:dla mnie osobiście MASAKRA, ale cóż trzeba być elastycznym (ktoś kiedyś powiedział)