Pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co z tym fantem zrobić. Dostałam wniosek o podjęcie działań wobec dłużnika, który ma meldunek w naszej gminie. Matka dłużnika złożyła mi pismo, że syn pomimo meldunku od x lat nie mieszka z nią i na terenie naszej gminy. Wysłałam pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania. Komornik odpisał, że w miejscu zameldowania zastał matkę dłużnika, która oświadczyła j.w. W komisariacie policji komorni został poinformowany, że wskazany dłużnik nie jest im znany.
Reasumując powiedzcie proszę co ja mam z tym fantem zrobić./////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////