szukam speca od zł za zł. co z wrześniem i pażdziernikiem - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 24 wrz 2018, 16:56

Przyznałam kobiecie w/w świadczenie w okresie zasiłkowym 2017/2018. dwoje dzieci, w tym jedno z prawem do zasiłku do sierpnia 2018 (ostania klasa). Dziś wchodzę w harmonogram wypłat ( program Top Team)żeby podejrzeć wypłatę na wrzesień a tam ów harmonogram kończy się na sierpniu właśnie.Żadnych świadczeń na wrzesień i październik. Czy zrobiłam błąd? Czy powinnam ręcznie dopisać świadczenia na wrzesień i październik? Chłopak ma prawo do zasiłku rozpoczęcia i dojazdu
KasiaT
Praktykant
Od: 04 paź 2017, 20:12
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA/KDR

Napisano: 25 wrz 2018, 9:28

KasiaT pisze:Przyznałam kobiecie w/w świadczenie w okresie zasiłkowym 2017/2018. dwoje dzieci, w tym jedno z prawem do zasiłku do sierpnia 2018 (ostania klasa). Dziś wchodzę w harmonogram wypłat ( program Top Team)żeby podejrzeć wypłatę na wrzesień a tam ów harmonogram kończy się na sierpniu właśnie.Żadnych świadczeń na wrzesień i październik. Czy zrobiłam błąd? Czy powinnam ręcznie dopisać świadczenia na wrzesień i październik? Chłopak ma prawo do zasiłku rozpoczęcia i dojazdu
na wrzesień i październik masz tylko jedno dziecko, mniejsza kwota przysługujących za ten okres świadczeń, jak od tego odejmiesz kwotę przekroczenia to pewnie wychodzi Ci mniej niż 20 zł lub na minusie. Nic nie dodawaj ręcznie
acaz
Praktykant
Od: 05 maja 2016, 10:18
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x