szukamy dziewczynki do adopcji
szukamy dziewczynki do adopcji
Witam
mamy kwalifikacje na rodziców adopcyjnych -szukamy zdrowej dziewczynki do lat 4 . Może to nieodpowiednie miejsce aby pytać ale myślę ze na pewno nie zaszkodzi . Pozdrawiam

Re: szukamy dziewczynki do adopcji
Mix masz rewelacyjne podejście - gratulacje. Oby jak najmniej takich pracowników socjalnych i w OAO, robiące wszystko dla \"dobra dziecka\". Jak możesz coś takiego napisać nie znając ludzi?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Do \"megi\". To faktycznie nieodpowiednie miejsce. Kwalifikacją dzieci do przysposobienia zajmują się wyłącznie ośrodki adopcyjne i tylko za ich pośrednictwem może zostać dokonany dobór dziecka i rodziców przysposabiających. Aby to nastąpiło trzeba przejść przez procedurę kwalifikacyjną i szkolenie w takim ośrodku. A po uzyskaniu kwalifikacji na kandydatów na rodzinę adopcyjną cierpliwie czekać na sygnał z ośrodka, że jest dziecko, które ośrodek dla Was wskazuje. W takiej sytuacji jak Wasza jest wiele osób chcących adoptować małą dziewczynkę i dlatego czas oczekiwania może być długi. Prawda jest taka, że niewiele jest dzieci w tym wieku, zdrowych, a zwłaszcza dziewczynek, których sytuacja prawna pozwala na zakwalifikowanie do przysposobienia. Może rozważcie razem z ośrodkiem, który Was kwalifikował zmianę Waszych preferencji, np. na rodzeństwo lub dziecko w innym wieku. Powodzenia w legalnej drodze ku adopcji.
Kasia
DO KASSIA -A skąd wiesz durna babo że ja socjalnym jestem!!!
Uuuu jakie oburzenie, nie wiem tak tylko napisałam. Musiało zaboleć.
wiecie co - zamiast komuś pomóc - potraficie zniesmaczyć . Jeżeli ktoś nie siedzi w temacie dd, rz , adopcjach - skąd może cokolwiek wiedzieć - a jeśli nie wie- pyta !!! - a wy co co ?????????? - fajna odpowiedź. Miła!!
A kto powiedział że ma być miło HA HA HA HA
i tak jarek jest najlepszy!!!
i tak jarek jest najlepszy!!!
Z mojej strony to była prowokacja i udało się.
Mix - brawo pokazałaś swoje prawdziwe oblicze.
Mix - brawo pokazałaś swoje prawdziwe oblicze.
Poziom intelektulany zerowy Kassio ale nie przejmuj się tacy jak ty też muszą żyć.
Oprócz szukamy dziewczynki do adopcji - Stare tematy przeczytaj również:
problem z ubezpieczeniem
usamodzielnienie niepełnosprawnej osoby
bariery zgoda wlasciciela
Pit-8C
Kontrola Aktywny samorząd
zliczanie KN z RZ do sprawozdania z pieczy
alimenty - pilne
Ocena Zasobów Pomocy Społecznej w 2013r.
Aktywny samorząd 2013r.
odsetki
adopcja/ rodzina zastępcza
Sprawozdanie rzeczowo-finansowe raz jeszcze
Obszar miejski/wiejski w PEFSie
zespół interdyscyplinarny
!!!
starzy wychowankowie - kryterium