tabele mazowieckie - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 05 lis 2014, 18:42

jak wypełniacie tabele dotyczące planowanych wydatków w R. 85212, do tej pory nie było planu na ZDO, a teraz chcą oddzielnie na ŚR, ZDO i podwyższone świadczenia piel. Pieniądze przychodziły razem, a teraz mamy wykazywać niedobory - chore. Komuś na górze strasznie się nudzi...
iga22

Napisano: 05 lis 2014, 21:50

To robi się już nie do zniesienia. Ci co to wymyślili to chyba z braku zajęcia. Jak można oddzielić plany skoro dotacje i plany przychodzą w całości- czy to ma być żart?
Anka 2

Napisano: 06 lis 2014, 11:12

śląskie ostatnie zwiekszenie planu tez przyznało z podziałem na różne rezerwy na świadczenia osobno na ZDO i osobno na podwyższenie świadczeń pielegnacyjnych ciekawe jak to wszystko mamy rozliczyć
mk1

Napisano: 06 lis 2014, 12:47

właśnie jak robicie?
gopsik123

Napisano: 09 lis 2014, 17:51

w warmińsko-mazurskim jest podobnie, środki przychodziły na poszczególne zadania w 85212 i też pojęcia nie mam jak to rozliczyć, czy całość czy poszczególne zadania, a jak jest za mało środków np na ZDO to co zrobić , od razu góra mogła podzielić środki w innych rozdziałach a teraz tylko mamy problem
Ania80

Napisano: 10 lis 2014, 22:25

Hejka.
Myślę ze trzeba będzie tak operować środkami z dotacji BP aby nie zbrakło na poszczególnych kategoriach. Np jak zbraknie na św.rodz. to więcej się wyda z dotacji wtedy tam.
rena110

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x