TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW
TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW
czy ktoś ze starej kadr w ŚR dostał dodatkowe obowiązki SW i za jakie pieniążki, czy są zupełnie nowi przyjęci na te zadania u WAS , PO DZIELCIE SIĘ UWAGAMI .U mnie mnie dodatek 1200 brutto do wynagrodzenia a pracy na pełny etat
Re: TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW
u nas żenada 300-400 brutto czujemy się oszukani jakby ktoś plunął nam w twarz mało tego ta jałmużna jest przyznawana co miesięc jak ktoś coś zawali to jałmużny nie będzie nie ważne ile zrobił wcześnie podobno pieszczoszki szefostwa dostały naszą część a miało być dla każdego po równo wszędzie o tym trąbili a u nas zrobili jak chcieli a roboty kilka krotnie więcej stare sprawy leżą bo nie ma kiedy robić 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Również powierzone obowiązki, masa pracy ok 2 500 tys świadczeń a dodatek .....równy wartości świadczenia
toż to teczki sie robi na 1 500 czasami na 2 500 a tu... no niesprawiedliwe.

Jeśli to są Wasze stałe dodatki tzn. nie tylko na 3 miesiące tylko na cały okres wypłacania SW to nie narzekajcie. Za miesiąc czy dwa będzie już po tym nawale a kasa będzie "szła " cały czas. Zmiany czy nowe wnioski nie będą już takie czasochłonne także przy dodatkach rzędu 500 zł - 1000 zł. to nie jest najgorzej...
Jesteśmy już tydzień po wypłatach, nowych wniosków jest z 25 sztuk. Wpinamy dokumenty do teczek. Pracujemy z koleżanka we 2, wypłaconych świadczeń ponad 650.
Nie narzekam...
Poza 500+ prowadzimy SR, FA, KDR, DM, DE i stypendia. Przy dobrej organizacji da się ogarnąC wszystko.
Pozdrawiam
Jesteśmy już tydzień po wypłatach, nowych wniosków jest z 25 sztuk. Wpinamy dokumenty do teczek. Pracujemy z koleżanka we 2, wypłaconych świadczeń ponad 650.
Nie narzekam...
Poza 500+ prowadzimy SR, FA, KDR, DM, DE i stypendia. Przy dobrej organizacji da się ogarnąC wszystko.
Pozdrawiam
Ja ze starej kadry. Pomagam nowej koleżance która przysz£a na 500+. A wlasciwie to wszystko robię ja bo ona jeszcze nie umie. Miał być dodatek ale póki co go nie ma. Swoją robotę zawaliłam na rzecz 500+, stosy teczek i zalegle sprawy się piętrzą. Najgorsze są te telefony "kiedy p£acicie bo inne gminy już wypłaciły"...
Jola moze podpowiedz jak we dwie ogarnęłyście ponad 600 wniosków w jeden miesiac ? przy śr, fa itd , nadgodziny ? jedna przyjmowała druga wprowadzała ? przy składniu wprowadzałyście odrazu ? Pytam powaznie byłabym wdzieczna bo my toniemy w tym
Oprócz TAK SZCZERZE O DODATKACH ZA PRACE W SW - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Ukrainka
rodzicielskie
Zwrot z podatku a podatek należny od dochodu
dzielić na dni gdy pdrugie staje się pierwszym i przekroczon
dochód z empati - SYGNITY
Empatia - zbiór PESEL dziś nie działa
PUP- uzysk?? Miesiąc gratis?
świadczenia rodzinne a 500+ - czy na nowo weryfikujecie?
uzysk zwlasnej działalności
uzysk zwlasnej działalności
Ile wniosków o 500 plus powinien złożyć opiekun prawny 3 dzi
jakie uzasadnienie gdy drugie staje się pierwszym
uzysk z dzialnosci ryczałt
epuap
E puap
Drugi wniosek po urodzeniu kolejnego dziecka