taka sytuacja

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~mmm

taka sytuacja

Post autor: ~mmm »

Kobietka złożyła wniosek o becikowe, dokumenty, ale nie mam dowodu osobistego ojca dziecka, bo wyjechał na misję do Afganistanu, więc poprosiłam kobietkę o napisanie oświadczenia, że nie jest w stanie dostarczyć dowodu osobistego do wglądu męża, czy to wystarczy???
~LUSI

Re: taka sytuacja

Post autor: ~LUSI »

WYSTARCZY JAK WRÓCI TO DOSTARCZY.
nowa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowa »

ja wcale nie wymagam dowodu drugiego rodzica
~XYZ

Post autor: ~XYZ »

nowa, ale jak ma adres zameldowania w innej gminie i tam też nie wymagają dowodu drugiego rodzica to i matka i ojciec wezmą becik, a tak nie może być
nowa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowa »

spoko XYZ, po co mi dowód?
to że jego nie wymagam nie znaczy że nie chce zaświadczenia z gminy gdzie drugi rodzic ma stały meldunek
we wniosku wnioskodawca ma miejsce na wpisanie danych drugiego rodzica w tym adres stałego meldunku
~XYZ

Post autor: ~XYZ »

no tak, ale ja tą opcję wykorzystuję jedynie gdy wnioskodawca ma problemy z dostarczeniem dowodu drugiego rodzica i występuję do tamtej gminy o informację czy wziął czy nie, ale gdy oboje rodzice są na miejscu to chcę dowody obydwojga
ODPOWIEDZ