taka sytuacja
taka sytuacja
Kobietka złożyła wniosek o becikowe, dokumenty, ale nie mam dowodu osobistego ojca dziecka, bo wyjechał na misję do Afganistanu, więc poprosiłam kobietkę o napisanie oświadczenia, że nie jest w stanie dostarczyć dowodu osobistego do wglądu męża, czy to wystarczy???
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: taka sytuacja
ja wcale nie wymagam dowodu drugiego rodzica
nowa, ale jak ma adres zameldowania w innej gminie i tam też nie wymagają dowodu drugiego rodzica to i matka i ojciec wezmą becik, a tak nie może być
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
spoko XYZ, po co mi dowód?
to że jego nie wymagam nie znaczy że nie chce zaświadczenia z gminy gdzie drugi rodzic ma stały meldunek
we wniosku wnioskodawca ma miejsce na wpisanie danych drugiego rodzica w tym adres stałego meldunku
to że jego nie wymagam nie znaczy że nie chce zaświadczenia z gminy gdzie drugi rodzic ma stały meldunek
we wniosku wnioskodawca ma miejsce na wpisanie danych drugiego rodzica w tym adres stałego meldunku
no tak, ale ja tą opcję wykorzystuję jedynie gdy wnioskodawca ma problemy z dostarczeniem dowodu drugiego rodzica i występuję do tamtej gminy o informację czy wziął czy nie, ale gdy oboje rodzice są na miejscu to chcę dowody obydwojga
Oprócz taka sytuacja - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
proszę o pomoc
zasiłek stały - POMOCY
decyzja o rozłożeniu spłaty na raty
dodatek na zamieszkiwanie zamiast dojazdu
dochód
odzyskanie pielęgnacyjnego z masy spadkowej
becikowe - praca w Belgii
becik-jakie dokumenty?
na kiedy wypłata becikowego?
Panna..
becikowe dla Rumunki