taka wiadomość... - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 21 wrz 2014, 9:47

Iks pisze: Jeśli KRUS pisze, że prowadzi to ja to dla porządku sprawdzam - jeśli tylko płaci składki, a ziemia leży odłogiem to mnie to nie interesuje.
jedziesz w teren ?????
a może sąsiad jest dobry, litościwy, serce go boli jak widzi odłogi i uprawia by nie leżało odłogiem w zamian za parę marcheweczek, ziemnieczków, etc. :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2014, 7:16

Ja nie mam żadnych rolników u siebie. Znaczy ze 4 osoby deklarują jakieś hektary przy ZR (na ~ 1300 ogółem). Przy opiekuńczych nie mam. Ale nie wierze, że nie da się sprawdzić czy gość prowadzi gospodarstwo czy nie.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 22 wrz 2014, 16:46

Iks pisze:Ja nie mam żadnych rolników u siebie. Znaczy ze 4 osoby deklarują jakieś hektary przy ZR (na ~ 1300 ogółem). Przy opiekuńczych nie mam. Ale nie wierze, że nie da się sprawdzić czy gość prowadzi gospodarstwo czy nie.
ateista ?????
możemy go wezwać do złożenia wyjaśnień :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x