takie wszczecie na 200 - Świadczenia rodzinne

Strona 10 z 11    [ Posty: 109 ]

Napisano: 20 mar 2014, 12:11

można nowe decyzje a dlaczego nie nie, znam żadnej podstawy prawnej, która by wskazywała na to, że nie można. Ja robie nowe decyzje przyznające na początku kwietnia
~gosc

Napisano: 20 mar 2014, 12:13

ale jak to się ma do tego że trzeba decyzję wydać do końca marca, a jak ktoś wszczęcia mi nie odbierze i będzie awizowane tj. 2 tyg. to nie wydam w marcu decyzji (bez zwrotki od wszczęcia), a po drugie jaka napiszę datę wypłaty skoro nie mam środków finansowych a bez pokrycia nie można
~m

Napisano: 20 mar 2014, 12:15

o matko

przeciez piszesz decyzje zmieniajaca i tylko zmieniasz okres przyznania
jaki problem z termin wypłaty
przeciez w defyzji pierwotnej okresliles termin tak ????

a wypłata dodatku jest w terminie wyplaty swiadczenia pielegnacyjnego co okresla pierwotne rozporzadzenie
czego wy sie doszukujecie zamiast robic
~ojejej

Napisano: 20 mar 2014, 12:19

mam w decyzji termin wypłaty a co jeśli nie przyznają mi planu i nie będę mogła wypłacić razem ze św. pielęgn.
~m

Napisano: 20 mar 2014, 12:20

czyli co zmiane możemu robić bez planu finansowego?
a wszczęscie do zmiany lub do nowej decyzji bedzie takie samo chyba nie..
~nn

Napisano: 20 mar 2014, 12:23

nie bo jeśli będę wydawać od IV nowe decyzje to we wszczęciu napiszę że wydam decyzję niezwłocznie po otrzymaniu planu od wojewody
~m

Napisano: 20 mar 2014, 12:31

plan pewnie bedzie około połowy kwietnia czyli decyzje zmieniające wydane w marcu bedą złe?
~nn

Napisano: 20 mar 2014, 12:46

mnie się wydaje że bez planu nie można wydać decyzji bo plan mamy ale tylko na I-III a na kwiecień nie ma sama juz nie wiem jak będzie dobrze bo człowiek na wszystkich ustawach sie nie zna
~m

Napisano: 20 mar 2014, 12:49

ogłupiec mozna w tych swiadczeniach
~nn

Napisano: 20 mar 2014, 12:50

niestety bo podjęcie decyzji należy do nas chcemy zrobic dobrze ale co jest dobre
~m

Strona 10 z 11    [ Posty: 109 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x