Czyli teraz powinno być tak?
"Ustawa z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (tekst jednolity Dz.U.z 2015r. poz. 859)"
Poprawcie mnie jeśli coś namieszałam. Jeśli chodzi o zmiany to czy ktoś już to analizował?
A więc:
1. została uwzględniona zmiana w art. 2 pkt 12 - tam dodany jest zasiłek dla opiekuna, wprowadzony ustawą z dnia 4 kwietnia 2014r. o ustaleniu i wypłacie zdo
2. zmiana jest w art. 2 pkt 14, czyli co oznacza szkoła wyższa, zmiana ta wprowadzona została ustawą z dnia 11 lipca 2014r o zmianie ustawy - Prawo o szkolnictwie wyższym........
3. zmiana w art. 2 pkt 12 - jest tam również dodany specjalny zasiłek opiekuńczy - wprowadzony ustawą z 7 grudnia 2012 o świadczeniach rodzinnych.....
4. zmiana w art. 1a pkt. 2 ppkt c, zmieniony ustawą z 12 grudnia 2013r o cudzoziemcach
Selenit pisze:I co dobrze napisałam te tekst jedn. ? Pewnie za chwilę będziemy musieli już dopisywać "ze zmianami", bo przecież zmiana jest od 1 lipca, tak?
W tym tekście jednolitym nie ma chyba tej zmiany odnośnie wpisywania dłużników do tych wszystkich big-ów, no chyba, że się mylę, a mogę, bo jeszcze nie dopiłam kawy. Nikt nie zechce odpowiedzieć na moje pytanie??