teraz jest do d.u.p.y - O serwisie OPS.pl

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 11 kwie 2014, 7:53

Z powodów bezpieczeństwa proszę o wpisanie (cyframi) sumy liczby dziesięć i liczby sześć:
To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów. TO JUŻ CAŁKOWITY BANAŁ WIEM ŻE TU NIERAZ PISZA RÓŻNI ALE CHYBA LICZYĆ DO 100 POTRAFIĄ ......... TAK TU NAMIESZALI ŻE TERAZ NAWET SWOJEJ OBIERACZKI DO ZIEMNIAKÓW ZNALEŹĆ NIE MOGĘ :evil:
małe ww

Napisano: 11 kwie 2014, 8:08

Tez uważam że teraz szata graficzna i cały układ forum jest nie czytelny :evil:
Mena

Napisano: 11 kwie 2014, 8:14

oprócz tej dodawanki proszę zamontować jeszcze następujące usprawnienia: alkotest, hamulec bezpieczeństwa, ABS-y, 2 poduszki bezpieczeństwa, oraz dla co niektórych ASR również by się przydał
JAK ZWYKLE TAM NA GÓRZE WIEDZĄ LEPIEJ CZEGO BIEDNEMU CZŁEKOWI DO SZCZĘŚCIA POTRZEBA :x :idea: :mrgreen:
małe ww

Napisano: 11 kwie 2014, 9:09

małe ww pisze:TAK TU NAMIESZALI ŻE TERAZ NAWET SWOJEJ OBIERACZKI DO ZIEMNIAKÓW ZNALEŹĆ NIE MOGĘ :evil:
Twoja obieraczka w zaliczkach alimentacyjnych się znalazła... hi

a już się martwiłam, że małego ww do sanatorium wysłali... i tęskno mi się zrobiło
pozdrawiam
GORZATKA
GORZATKA
Referent
Od: 12 sie 2004, 0:26
Zajmuję się:

Napisano: 11 kwie 2014, 9:52

koleżanko gożatko mam nadzieje że to sanatorium o którym myślisz posiada klamki w drzwiach ? choć przez 20 lat w dodatkach wycisnęło swoje piętno i jak tak dalej będzie bajzel w przepisach to pewnie ktoś kiedyś zaproponuje mi koszulkę z przydługimi rękawkami ;)
na razie chyba sobie radze wpisując "(cyframi) sumy liczby osiem i liczby sześć: ;)
Gość

Napisano: 17 kwie 2014, 13:17

Na szczęście też sobie poradziłam z sumą dziesięć i sześć :lol: ale poważnie - najbardziej brakuje mi wyszukiwarki tematów.
Pozdrowienia dla autorów - myślę, że starają się robić jak najlepiej i korzystających - nie załamujmy się.
Anna5

Napisano: 18 kwie 2014, 8:38

Co mogę napisać... prace nad wyszukiwarką trwają...
Keats
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 21 lis 2013, 16:09
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem