to jak to zrobić?????????
to jak to zrobić?????????
jak wydać decyzję o E, gdy DM kończy się w styczniu?
Re: to jak to zrobić?????????
a czemu na miesiąc ja bym przyznał do końca kwietnia ...... na dzień składania wniosku spełnia bowiem wszystkie ustawowe przesłanki
przyznajemy na okres przysługiwania DM,
aby przyznac DE od lutego musi mieć przyznany DM też od lutego, wtedy przyznajemy na okres 6 m-cy, czyli od lutego do czerwca a nie do kwietnia,
do kwietnia będzie przysługiwał DE tym, którym przyznano DM od listopada 2013r. (a decyzja w międzyczasie nie wygasła)
aby przyznac DE od lutego musi mieć przyznany DM też od lutego, wtedy przyznajemy na okres 6 m-cy, czyli od lutego do czerwca a nie do kwietnia,
do kwietnia będzie przysługiwał DE tym, którym przyznano DM od listopada 2013r. (a decyzja w międzyczasie nie wygasła)
Witam serdecznie
Do dom
Tak skrótowo
W takim razie jak ustalacie wysokość dodatku energetycznego w okresie maj i czerwiec gdy decyzja wydana jest w lutym 2014 roku i w jaki sposób zamierzacie wykonywać postanowienia takiej decyzji w okresie maj i czerwiec 2014 roku ???
Pozdrawiam
Do dom
Tak skrótowo
W takim razie jak ustalacie wysokość dodatku energetycznego w okresie maj i czerwiec gdy decyzja wydana jest w lutym 2014 roku i w jaki sposób zamierzacie wykonywać postanowienia takiej decyzji w okresie maj i czerwiec 2014 roku ???
Pozdrawiam
a tak również króciutko a powiedz mi gdzie to pisze że na okres pobierania dodatku co ? bo ja jakoś tego nigdzie nie znalazłem
Witam serdecznie
Do dom
Polecam
Sygn.akt SA/Rz. 531 / 03
[...]
Sąd nie będąc związany zarzutami i wnioskami skargi stwierdził, że powołany przez organ Komunikat Prezesa ZUS z dnia 9 maja 2002r. /M.P. Nr 19, póz. 345/ dotyczący wysokości kwoty zasiłku z dniem 1 marca 2003 roku utracił moc prawną .
Z dniem 1marca 2003 roku jego wysokość wynosi 141,70 zł Komunikat Prezesa ZUS z dnia 13 lutego 2003 roku w sprawie kwoty zasiłku pielęgnacyjnego / M.P.z 2003 r Nr 10,poz.154/ i z tych względów Sąd zaskarżoną decyzję uchylił.
[...]
Pozdrawiam
Do dom
Polecam
Sygn.akt SA/Rz. 531 / 03
[...]
Sąd nie będąc związany zarzutami i wnioskami skargi stwierdził, że powołany przez organ Komunikat Prezesa ZUS z dnia 9 maja 2002r. /M.P. Nr 19, póz. 345/ dotyczący wysokości kwoty zasiłku z dniem 1 marca 2003 roku utracił moc prawną .
Z dniem 1marca 2003 roku jego wysokość wynosi 141,70 zł Komunikat Prezesa ZUS z dnia 13 lutego 2003 roku w sprawie kwoty zasiłku pielęgnacyjnego / M.P.z 2003 r Nr 10,poz.154/ i z tych względów Sąd zaskarżoną decyzję uchylił.
[...]
Pozdrawiam
na szkoleniu była mowa o tym, żeby w dec. podać kwotę DE określoną do kwietnia i pouczyć, że od maja nastąpi jej zmiana i gdzie bedzie ogłoszona,
okres na jaki ma być przyznany DE nie jest określony, ale warunkiem jego przyznania jest uprawnienie do DM,
okres na jaki ma być przyznany DE nie jest określony, ale warunkiem jego przyznania jest uprawnienie do DM,
a więc jeśli składa dziś i ma na chwilę obecną przyznany DM oraz posiada umowę na energię możesz przyznać do końca obowiązywania stawki DE .......
jeśli przepis szczególny nie reguluje danej kwestii vide przepis ogólny bądź powiązany
jeśli przepis szczególny nie reguluje danej kwestii vide przepis ogólny bądź powiązany
Oprócz to jak to zrobić????????? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
KONTROL
Dodatek mieszkaniowy - kwestia umowy i cudzoziemców - mocni w temacie
pieniądze na wykup
Numer DE
umowa zlecenie
pomocy wyprowadzka
stypendium socjalne?
Wkopałam się i narobiłam sobie roboty
wersja tt mieszkanie
jak wydać decyzję ?????????????
powierzchnia