to prawda?
to prawda?
Właśnie w radiu usłyszałam, że juz uchalili, że kobieta ma poświadczyc, że była przynajmniej raz u lekarza, a nie tak jak było wczeniej (że przyn. od 10). To prawda???!!!!!
Re: to prawda?
No z tego co zrozumiałam (z wiadomości z radia) do od dziś do końca roku ma obowiązywac zaświadczenie z przynajmniej jedna wizytą.... Ale chce sie upewnić.
Mam mnóstwo kobiet które czekaja na ta zmianę bo maja zaświadczenia wystawione po 10 tyg. ciązy....
Mam mnóstwo kobiet które czekaja na ta zmianę bo maja zaświadczenia wystawione po 10 tyg. ciązy....
tak to prawda ale zostałoto że muszą pozostawać pod opieką lekarską nie później niż od 10 tygodnia ciąży pozostaje, zmienili tylko że co najmniej jedna wizyta!!!!!
a czy będzie nowy wzór zaświadczenia czy może zostać ten który jest teraz???
wnkliwa a skad wiesz,że nadal musi być nie później niż od 10 tygodnia??
ale przecież ten komunikat nie zmienia naszej ustawy, więc na razi trzeba żądać zaświadczeń
wnikliwa nie trzeba juz udowadniać ze kobieta zgłosila sie do lekarza do 10 tygodnia ciązy zawieszono ten przepis na okres 2 lat teraz wystarczy tylko udowodnic co najmniej jedna wizyta .
Oprócz to prawda? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Zaświadczenie - czy ważne?
wznowienie postępowania
czy mozna odstapić od odsetek?
czy zapomoga z tytułu urodzenia do zasiłku tez musi być udokumentowana zaświadczeniem
kto liczy odsetki
zasiłek pielęgnacyjny
zasiłek pielęgnacyjny-pilne
POMOCY!!!!
CZY JEST JUZ ZMIANA W BECIKU?
pilsss
Pilne!!!!! za ile dni nien.pobr?????
becik
Pytanie o becik
koordynacja
nienaleznie pobrane od V 2008 do X 2009
koordynacja