TOP-TEAM a 500+ - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 17 mar 2016, 12:04

widział ktoś jakieś domo, betę lub cokolwiek co się tworzy ? Zaczynam współczuć OPS-ą które zatrudniają nowych ludzi i nie mają nawet na czym ich przeszkolić
ops123

Napisano: 17 mar 2016, 12:18

Program do 500+ działa na takiej samej zasadzie jak do świadczeń rodzinnych, więc na nim można się douczyć :)
"Powstawaj nieustanie, aż owce przemienią się w lwy."
zTommyz
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 16 mar 2016, 9:06
Zajmuję się:

Napisano: 17 mar 2016, 12:30

sytuacja robi się śmieszna bo ostatnio od pracownika top-teamu usłyszałem, że jeśli chodzi o banki to, że on słyszał, że tylko PKO BP i Mbank. Natomiast tu na forum pracownik sygnity pisał że są już po testach zgodności w ministerstwie, na stronie ministerstwa jest mowa o 18-tu bankach. Wnioskuje z tego że top-team nawet nie przystąpił do testów bo nawet nie wie ile i jakie banki. Przestaje mnie to śmieszyć
ops123

Napisano: 17 mar 2016, 12:40

W ustawie jest napisane tak, że lista banków może być rozszerzana bo nie ma zapiski, że tylko PKO BP i MBank
"banków krajowych świadczących usługi drogą elektroniczną spełniających wymogi określone w informacji zamieszczonej na stronie podmiotowej Biuletynu Informacji
Publicznej ministra właściwego do spraw rodziny po uzgodnieniu z ministrem właściwym do spraw informatyzacji; "
zTommyz
Awatar użytkownika
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 17 mar 2016, 12:46

tu masz info, że porozumienie jest z 18-tom https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... -plus.html na forum w wątku o bankowości internetowej pracownik sygnity pisał że w upiekły czwartek byli na testach integracji. A w top-timie w tym tyg słyszałem, że z tego co wiedzą to tylko PKO BP i MBank dlatego napisałem ze mam wrażenie że top-team jest daleko w lesie i nie przystąpił do testów bo trudno sobie wyobrazić, że nawet nie wiedzą jakie banki
ops123

Napisano: 17 mar 2016, 12:49

Ale czy to będzie 100 banków czy 5 to nie ma za bardzo większej różnicy, bo i tak to wszystko będzie spływało przez Emp@tie, a my potem odsyłamy drogą tradycyjną (papierową).
zTommyz
Awatar użytkownika
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 17 mar 2016, 13:04

tu oczywiście masz 100% racji. Zgodność ma być przede wszystkim bank ---empatia
ops123

Napisano: 18 mar 2016, 11:50

zawisło w DEV
W tej aktualizacji programu umieściliśmy pierwszą wersję modułu do obsługi świadczenia wychowawczego (500 plus). Do czasu wydania pełnej wersji ww. modułu mogą go Państwo testować bezpłatnie.
ops123

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x