Mąż wnioskodawczyni przebywał za granicą i Wojewoda przyznał świadczenie wychowawcze na dzieci na okres od 01.06.2021 r. do 31.05.2021 r. Wnioskodawczyni zgłosiła się do mnie i napisała pismo informujące, iż jej mąż zmarł. Przekazałam tą informację do Wojewody. Wojewoda uchylił decyzję i wskazał, iż od 01.07. my jesteśmy organem właściwym. Czy jest możliwość w systemie Top-team wydać kolejną informację do tego samego wniosku ?
Musisz sobie zrobić uchylenie tej decyzji którą wprowadziłaś od Wojewody i jest taka możliwość żeby dodać nową Tam chyba pomyliłaś daty i miało być 01-06-2021-31.05.2022 ?
Tak pomyliłam daty, przepraszam bardzo. Uchyliłam decyzję, ale nie wiem jak w TOP-TEAM wydać drugą informacje. Czy mogłabym prosić jak krok po kroku to zrobić? Albo gdzie tego szukać?
O ile dobrze pamiętam, to tak: wejdz w decyzję, dodaj decyzję na nowych zasadach, wybierz odpowiedni wniosek (krzyknie, że był już rozpatrzony - zignoruj to) dodaj świadczenia w odpowiednim okresie na odpowiednie dzieci.