top team i Big - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 17 wrz 2015, 12:50

Czy w top-team będzie możliwość żeby z programu szło do pozostałych ?
aneta83

Napisano: 17 wrz 2015, 14:03

Ja dostałam taki komunikat i do dziś jeszcze nic nie ruszałam z tymi BIG-ami
"Eksport do BIG
Generowanie KBIG w postaci pliku.
Dodanie generowania plików CSV (kontrahentów i zobowiązań) dla Infomonitora, które można wczytać do systemu WEB SIBIG
W pierwszej połowie września, planujemy aktualizację w której usprawnimy generowanie eksportów do BIG. Eksport do BIG zostanie zautomatyzowany i dane będą wysyłane bez potrzeby generowania plików dla każdego BIG'u oddzielnie. Będzie to udostępnione jako dodatkowa funkcja programu."
to chyba będzie można od razu z pliku eksportować dane o tych dłużnkach
Madziczek

Napisano: 17 wrz 2015, 14:06

dokładnie tak ma być tyle, że będzie to opcja płatna (tania ale płatna) dlatego jak wypełniacie wnioski do BIG-ów to zaznaczać jako opcję wymiany danych także opcję serwer-serwer to w przyszłości pozwoli wam na taki rodzaj wymiany
grzegorz_k

Napisano: 17 wrz 2015, 15:02

a skąd wiesz że to będzie płatne grzegorz_k? jaka kwota? a skąd te wnioski wziąć do wypełnienia? bo ja jeszcze nic nie robiłam i nie wiem od czego zacząć..
Madziczek

Napisano: 18 wrz 2015, 10:45

Wracam do tematu ruszyło coś z tym naszym top-team? robiliście już przesył, od czego wogóle zacząć?
aneta83

Napisano: 18 wrz 2015, 11:20

"a skąd wiesz że to będzie płatne grzegorz_k?" bo rozmawiałem z gościem który to tworzy. Ale żebyśmy dobrze się zrozumieli to ca masz teraz czyli generowanie osobnego pliku do każdego z BIG-ów zostaje bezpłatne.

Wracam do tematu ruszyło coś z tym naszym top-team? robiliście już przesył, od czego wogóle zacząć?

dziłało i dalej działa wiec nie bardzo wiem o co pytasz, rożnica tylko taka, że wcześniej generowałaś plik do BIG-a z którym miałaś umowę a teraz generujesz do każdego z czterech. Oczywiście musisz mieć u nich konto (login hasło).
grzegorz_k

Napisano: 18 wrz 2015, 11:26

Ok. a skąd je wziąć do każdego z osobna? trzeba mieć nowe upoważnienie?
aneta83

Napisano: 18 wrz 2015, 11:31

upoważnienie oczywiście nowe, na podstawie nowego art. O tym jak wyrobić konta do BIG-ów jest już wątek w którym doskonale zostało to opisane. Jak coś będzie niejasne to pytaj podpowiemy.
grzegorz_k

Napisano: 18 wrz 2015, 11:40

:) aż się miło zrobiło. Działam
aneta83

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x