top team i pierwsze dziecko
Re: top team i pierwsze dziecko
top team sam chyba nie wie jak to jest liczone.
porównaj sobie wartości generowane w sprawozdaniu rzeczowo-finansowym 500+ (tabelka D - pierwsze dziecko) z zapytanie sprawozdawczym 500 plus/liczba świadczeń.
nic się nie zgadza
porównaj sobie wartości generowane w sprawozdaniu rzeczowo-finansowym 500+ (tabelka D - pierwsze dziecko) z zapytanie sprawozdawczym 500 plus/liczba świadczeń.
nic się nie zgadza
uff czuję się pocieszona ale mam nadzieję, że poprawią to
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie zgadza się bo nie może się zgadzać.
Sprawozdanie wykazuje wartości wypłacone (przyznane) "W" danym miesiącu a zapytanie wykazuje wartości (należne) "ZA" dany miesiąc.
Sprawozdanie wykazuje wartości wypłacone (przyznane) "W" danym miesiącu a zapytanie wykazuje wartości (należne) "ZA" dany miesiąc.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
teoretycznie tak... ale w tych sprawozdaniach wartość wypłaconych była większa od należnych co jest totalną głupotą. Top Team potwierdził mi, że jest tam błąd i będą nad tym pracować.ludek pisze:nie zgadza się bo nie może się zgadzać.
No i? - w lubuskim termin nieprzekraczalny sprawozdania to godzina 10-ta 4 lipca. TT dalej liczy to pierwsze dziecko - z czapy!
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeszcze na głowe nie upadłem, żeby ręcznie liczyć
Tak wyszło w programie więc tak byc musi
Ktoś Ci to sprawdzi czy jak? Sztuka jest sztuka, przecież i tak idzie tylko o to żeby ministra z premierą mogły się statystykami pochwalic.
Tak wyszło w programie więc tak byc musi

Ktoś Ci to sprawdzi czy jak? Sztuka jest sztuka, przecież i tak idzie tylko o to żeby ministra z premierą mogły się statystykami pochwalic.
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale ogólnie czy za konkretny miesiąc? bo w danym miesiącu wartość wypłaconych może przekroczyć wartośc naleznych jeśli są wyrównaniaand1 pisze:teoretycznie tak... ale w tych sprawozdaniach wartość wypłaconych była większa od należnych co jest totalną głupotą. Top Team potwierdził mi, że jest tam błąd i będą nad tym pracować.ludek pisze:nie zgadza się bo nie może się zgadzać.
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
Oprócz top team i pierwsze dziecko - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
PILNA POMOC BŁAGAM
opieka i wniosek
Cudzoziemcy
Empatia i podwójne nazwisko.
zmiana umowy ze zlecenia na o pracę
niepełnosprawność. Od kiedy świadczenie. Upewnijcie mnie
od kiedy przyznać???
Sprawozdanie do 04.07 osoby realizujące
500+ a utrata pracy
Dane do sprawozdania
w tym na pierwsze dziecko..
Nowy dział RODZINA