PILNA POMOC BŁAGAM
PILNA POMOC BŁAGAM
Witam wszystkich mam problem mianowicie: facet złożył mi wniosek, w 2014 r. miał 10 ha ziemi, ale w 2015 rozwiódł się z żoną i tą ziemię oddał jej jako darowiznę, złożył mi wniosek na jedno dziecko które z nim mieszka ale w ustawie nie ma nic o utracie dochodu w postaci utraty sprzedaży itd ziemi, więc jak to rozwiązać??? Liczyć mu te hektary czy nie???? Błagam pomóżcie....
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: PILNA POMOC BŁAGAM
liczymy mu hektary jeśloi w 2014 r. były na niego
Powierzchni gospodarstwa rolnego nie utracamy jeżeli była w 2014r, jeśli oddał w 2015r to dopiero jak będą brane dochody z 2015r to wtedy nie będzie pole brane pod uwagę
- nowicjuszka
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
O jakie mądre! Rok 2015 w ŚW w ogóle nie będzie brany pod uwagę!zuzka pisze:Powierzchni gospodarstwa rolnego nie utracamy jeżeli była w 2014r, jeśli oddał w 2015r to dopiero jak będą brane dochody z 2015r to wtedy nie będzie pole brane pod uwagę
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
ale będzie w ZR
tu prawie wszyscy zajmują się jednocześnie i ZR, i SW

o jeju a jaka ty jesteś mądra pomóc nie pomoże tylko coś komuś wytknąć potrafisz?? to że nie będą brane pod uwagę w 500+ to wiadomo ale to był przykład że już od 2015r nie będą brane pod uwagę np właśnie przy ZRnowicjuszka pisze:O jakie mądre! Rok 2015 w ŚW w ogóle nie będzie brany pod uwagę!zuzka pisze:Powierzchni gospodarstwa rolnego nie utracamy jeżeli była w 2014r, jeśli oddał w 2015r to dopiero jak będą brane dochody z 2015r to wtedy nie będzie pole brane pod uwagę
- sweet.lemon
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zuzka masz podziękowanie za pomoc ........
no mam...nie rozumiem takich ludzi, czytają sami nie pomogą a tylko czekają na okazję żeby komuś coś wytknąć
Oprócz PILNA POMOC BŁAGAM - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
czy przyznać 500+
maja3332
renta z Krus
rops
zmiana wymiaru czasu pracy - na 1/2 etatu
decyzja od marszałka co z wypłatą
od kiedy przyznac ?
2-gie dziecko 22 lata umiark. st. i renta socjalna
opieka i wniosek
Cudzoziemcy
Empatia i podwójne nazwisko.