tresc upoważnienia - wywiad alimentacyjny - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 13 sty 2009, 12:34

Jakiej tresci są wasze upoważnienia do przeprowadzenia wywiadu i odebrania oswiadczenia majatkowego? prosze o pomoc
~angel

Napisano: 13 sty 2009, 15:10

Upoważnienie
do przeprowadzenia wywiadu alimentacyjnego
oraz odebrania oświadczenia majątkowego

Na podstawie art. 4 ust. 3 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. Nr 192, poz. 1378) upoważniam Panią ................... – PODINSPEKTORA w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej do przeprowadzania wywiadów alimentacyjnych oraz odbierania oświadczeń majątkowych od dłużników alimentacyjnych.
Upoważnienie jest ważne aż do odwołania. Z chwilą ustania stosunku pracy upoważnienie staje się nieważne.
~amj

Upoważnienie

Na podstawie art. 4 ust. 3 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. Nr 192, poz. 1378) upoważniam Panią ................... – PODINSPEKTORA w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej do przeprowadzania wywiadów alimentacyjnych oraz odbierania oświadczeń majątkowych od dłużników alimentacyjnych.
Upoważnienie jest ważne aż do odwołania. Z chwilą ustania stosunku pracy upoważnienie staje się nieważne.
~amj

Upoważnienie

~amj

Napisano: 13 sty 2009, 15:11

sory za dużo razy mi się klikneło
~amj

Napisano: 13 sty 2009, 16:32

Wielkie dzięki!
~angel

Napisano: 10 lut 2010, 13:00

Czy uprawniony pracownik przy chęci sporządzenia wywiadu alimentacyjnego może ograniczyć się tylko do wysłania pisma-wezwania w celu przeprowadzenia wywiadu środowiskowego ś odebrania oświadczenia majątkowego na mój nieaktualny adres i moje niezgłoszenie się w przypadku nieodebrania pisma potraktować jako uniemożliwienie lub odmowa przeprowadzenia wywiadu alimentacyjnego, czy też ma obowiązek podjąć inne działania (jakie?) w tym 1). udać się pod posiadany adres aby uzyskać informacje, że się wyprowadziłem, 2)sprawdzić moje dane adresowe we właściwym wydziale meldunkowym
~Mirosław

Napisano: 10 lut 2010, 16:54

to dłużnik alimentacyjny jest obowiązany do zgłoszenia miejsca zamieszkania,
~:)

Napisano: 10 lut 2010, 16:55

zmiany msca zamieszkania

Napisano: 10 lut 2010, 16:59

ponadto my wysyłamy wniosek do komornika w celu ustalenia msca zamieszkania.

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x