TRÓJKA DZIECI POZOSTAWIONA NA PASTWE LOSU

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~MAŁA

TRÓJKA DZIECI POZOSTAWIONA NA PASTWE LOSU

Post autor: ~MAŁA »

Młoda dziewczyna ,która ma trójkę małych dzieci (2 latka,5,i 8 lat)codziennie pozostawia swoje dzieci w nocy,czasem tez i w dzień aby móc iść do tak zwanej pracy,,,sprzedaje się na ulicy ,,,przy wjeździe do Lęborka..Dzieci są w tym czasie same w domu.Oczywiście nie pozostawiłam tego,zgłosiłam to do Opieki społecznej ,która nic z tym nie robi.Dziewczyna ta ma kuratora sądowego ,powiedziała mi o tym jedna z Pań z opieki.Żeby to było mało,,,zabiera tą swoja pracę do domu,,co chwilę jest u nich <<NOWY WUJEK<<Szkoda Mi dzieci,bo nie są niczemu winne,że maja taką mamę,,ale co będzie jak się stanie tragedia???Mały który ma 2 latka,ostatnio siedział na oknie i wyrzucał zabawki,dopiero ta mała co ma 8 lat zabrała go stamtąd...Co chwilę jest tam policja,,jak któryś z jej facetów robi tam awantury...Sąsiedzi ??z każdym się już pokłóciła i nikt nie chce się już wtrącać,ale co z dobrem dzieci???czy pozostawić ich tak samym sobie???nie wiem już co zrobić w takiej sytuacji,,sama mam dzieci i nie mogę na to patrzeć ...może ktoś napiszę ,gdzie można to jeszcze zgłosić .bo przez to wszystko nie mogę spać po nocach.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: TRÓJKA DZIECI POZOSTAWIONA NA PASTWE LOSU

Post autor: ~Kasia »

A skad tak wszystko wiesz,jak matka ma ograniczona wladze rodzicielska,czyli maja dzieci kuratora spolecznego to ten kurator wie co sie dzieje i jaka to rodzina,a tobie jusz nic do tego,za dzieci odpowiedzialny jest kurator,a nie ty!-takie rozpiski to mozesz robic na ogloszeniach i nie bredz!.....
Kasia
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Mala~ale wypisujesz brednie,masz talent pograzyc sasiadke,jak by tak bylo jak piszesz dawno by te dzieci byly zabrane przez kuratora nie wiem moze jej nie trawisz z jakiegos tam powodu!
Kasia
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Mala~bezrobotna dziewczyno nie wypisuj bredni!.
Kasia
~socjal

Post autor: ~socjal »

Kaśka, a Ty kim jesteś, że wiesz , że ona bredzi???? Szklaną kulę masz czy raczej jest to na zasadzie, uderz w stół...
Jeżeli dzieciom dzieje się krzywda to każdy ma obowiązek reagować. To, że rodzina ma kuratora nie znaczy , że już nikt ma nic nie widzieć.
ODPOWIEDZ