Trzynastki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 lis 2015, 8:49

Państwo chce nam zabrać trzynastki.
Zabierają wszystko co si da.
Mi zabiorą jedną wypłatę (na która ciężko pracuję całymi dniami a też bym w domu z dziećmi chciała posiedzieć) aby dać tej która ani 2 godziny w robocie nie była 15.000 ,- (rodzicielski, becik, dod. z tyt urodzenia dziecka)
:x
Ilona*

Napisano: 09 lis 2015, 10:29

coz bo po pracujących mozna najłatwiej pojechać, zlikwiduja sr stracimy pracę i gimnazja więc nauczycieli kupa

straci prace będzie po 500 na każde dziecko
dżela

Napisano: 09 lis 2015, 11:43

samo świadczenie nie jest złe, zbliżamy się do Europy, ale w Polsce po prostu za mało zarabimy
Kati@

Napisano: 09 lis 2015, 18:09

Ilona* pisze:Państwo chce nam zabrać trzynastki.
Zabierają wszystko co si da.
Mi zabiorą jedną wypłatę (na która ciężko pracuję całymi dniami a też bym w domu z dziećmi chciała posiedzieć) aby dać tej która ani 2 godziny w robocie nie była 15.000 ,- (rodzicielski, becik, dod. z tyt urodzenia dziecka)
:x
Mnie zaraz coś trafi, bo pracujemy po godzinach żeby wyrobić się z decyzjami do pierwszej listopadowej wypłaty. Mnie dziecko nie utrzymuje ale już niedługo nasi podopieczni będą utrzymywane przez swoje dzieci, kiedy co miesiąc wpłynie im np 2 tysie za 4ro dzieci a do tego wszelka inna pomoc socjalna. Utrzymanie mojego dziecka kosztuje tyle samo co dzieci naszych klientów, tylko z tą różnice że ja musze ciężko zapracować, a są takie dni że siedzę w Ośrodku do 18:00 czy 19:00 a nawet i do 20:00. Ale tokiem myślenia naszych wnioskodawców, to urzędnicy tylko siedzą i pieczątki przybijają... o zgrozo!
szkodagadac

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x