ale to jest do zrobienia właśnie wydrukowałam aktualizację i wyszedł wydruk może go prześlę do US i zadzwonię do nich czy tak można
podpowiadam jak zrobić ( do zakładki windykacja- dłużnika nazwisko-wydruki-wydruk z edycją aktualizacja i )
a pączków nie jem już bo u mnie dużżżo śniegu i nie mam gdzie zbić kalorii, ale gruba nie jestem
właśnie zrobiłam wydruk może podpowiem (sygnity - windykacja- nazwisko dłużnika wydruki - wydruk z edycja aktualizacja i )
zadzwonię do US czy mogę tak zrobić
pączków nie jem już bo mi boczki przybiorą
Przepraszam koleżanki, że nie odpisywałem, ale po prostu od wczoraj jestem na przymusowym wolnym, jakieś dziadostwo mnie dopadło
dsr to ja mam pytanie do Ciebie, bo napisałaś że masz wpłatę z US na dany tytuł i po wprowadzeniu tej wpłaty do programu Ty jeszcze informujesz US ile zostało na danym tytule? Ja owszem aktualizuje zadłużenie na tytułach, ale w przypadku wpłaty od komornika sądowego, czy też wpłaty bezpośredniej od dłużnika. W przypadku wpłaty z US jest ona tylko rozpisywana w programie, a wpłata trafia do akt.
W celu sprawdzenia można zawsze sobie podglądnąć po wprowadzeniu wpłaty ile na danym tytule jest i należności i odsetek. Można np. tak:
w windykacji po nazwisku na danym nas interesującym tytule wciskamy zmień tytuł wykonawczy
albo, także w windykacji po nazwisku na danym nas interesującym tytule klikamy raz i wybieramy Zawiadomienie o zmianie wysokości zadłużenia.
Co do pączków siedem tylko było wczoraj na dziś jeszcze trzy mi zostało, dam radę , pozdrawiam
tak robię jak TY lecz gdzieś po drodze zapomniałam wysłać pisma o aktualizacji tego TW i zrobiłam wydruk gdzie pokazana jest wpłata ( wyślę pisemko) a wydruk w akta
a pączki to jeszcze dzisiaj jadłam
miło porozmawiać