uchwylenie ze zwrotem jak rozwiązać sprawę. pierwszy raz mam - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 cze 2019, 12:15

W kwietniu babka doniosła mi zaświadczenie o zarobkach męża, z czego wyszło, ze nie przekraczają na pierwsze dziecko. niedawno przypadkiem dowiedzieliśmy się w urzędzie, ze kobieta również pracuje na umowie i nie przyniosła mi zaświadczenia o swoich zarobkach. wysłałam wezwanie, przyszła i powiedziała że od stycznia ma umowę na rok, doniosła zaświadczenie o zarobkach za luty.
od kiedy teraz zrobić uchylenie i zwrot skoro mąż zaczął pracę w lutym i w kwietniu przyniósł za marzec a ona pracuje od stycznia i w czerwcu przyniosła za luty? pierwszy raz mam taką sytuacje. :shock:
olaw034
Praktykant
Od: 29 mar 2019, 11:24
Zajmuję się: W pracy zajmuję się świadczeniem wychowawczym 500+

Napisano: 04 cze 2019, 12:39

uchylenie od bieżącego miesiąca, a zwrot za okres kiedy przekraczali kryterium
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Napisano: 04 cze 2019, 13:26

Alalala pisze:uchylenie od bieżącego miesiąca, a zwrot za okres kiedy przekraczali kryterium
jeżeli przyniosła mi w kwietniu zaświadczenie męża że pracuje to od kwietnia zwrot? nie wiedziałam wtedy, że pracuje od stycznia, a mąż od lutego. kiedy tylko ona pracowała nie byłoby też zwrotu ale on po miesiącu też zaczął pracować. teraz nie wiem czy od kwietnia czy od marca.
olaw034
Praktykant
Od: 29 mar 2019, 11:24
Zajmuję się: W pracy zajmuję się świadczeniem wychowawczym 500+

Napisano: 04 cze 2019, 13:36

kwiecień i maj do zwrotu
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU