MAM PROBLEM OŚRODEK PRZEKAZAŁ NAN DOKUMENTACJĘ OSOBY POBIERAJĄCEJ ŚWIADCZENIA RODZINNE ZE WZGLĘDU NA ZMIANĘ MIEJSCA ZAMIESZKANIA BEZ UCHYLENIA DECYZJI. WEDŁUG NICH MY MAMY WYPŁACAĆ ŚWIADCZENIA RODZINNE Z ICH DECYZJI. CZY TO MOŻLIWE BO TO MÓJ PIERWSZY TAKI PRZYPADEK.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
możliwe, miałam taki sam przypadek, prośby i groźby nie pomagały więc przyjęłam od osoby nowy wniosek z poprzedniego organu zaświadczenie do kiedy wypłacali i zrobiłam nowa decyzję
nie mogą być dwie ale to Wy macie problem, bo to Wasza decyzja jest dotknięta wadą nieważności - nie wolno rozstrzygnąć drugi raz czegoś co już jest rozstrzygnięte i dopóki jest w obrocie decyzja w obrocie na dany okres nie można zrobić drugiej na ten sam okres
wiem że nie mogą ale ja po zrobieniu decyzji jedną wysłałam do tamtego organu i dopiero wtedy uchylili swoją decyzję z datą taka jak przekazanie dokumentów więc oficjalnie nie było dwóch decyzji w obrocie prawnym
GOPSC pisze:ONI WSTRZYMALI TYLKO WYPŁATĘ A KOBIECIE ODMÓWILI PRZYJĘCIA PODANIA O UCHYLENIE DECYZJI I WEDŁUG NASZEGO PRAWNIKA TO ONI MAJA RACJĘ
no masakra jakaś ... odmówili przyjęcia bo co ?!
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes