UCHYLENIE DECYZJI WS. UZNANIA DŁUZNIKA ZA UCHYLAJĄCEGO SIĘ - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 11 maja 2015, 7:55

Witam...

Jestem nowa... może ktoś mi pomorze... Potrzebuję wzór decyzji uchylającej decyzję w sprawie uznania dłużnika za uchylającego się od zobowiązań alimentacyjnych....

Mógłby tu ktoś wrzucić wzór takiej decyzji????

Bardzo proszę o pomoc!!!!
Gość

Napisano: 11 maja 2015, 7:57

Witam...

Jestem nowa... może ktoś mi pomoże... Potrzebuję wzór decyzji uchylającej decyzję w sprawie uznania dłużnika za uchylającego się od zobowiązań alimentacyjnych....

Mógłby tu ktoś wrzucić wzór takiej decyzji????

Bardzo proszę o pomoc!!!!
Gość

Napisano: 11 maja 2015, 10:29

Pomoże ktoś???!!! bardzo proszę , bo to pilna sprawa!!!!!!
Gość

Napisano: 11 maja 2015, 12:24

Gość pisze:Pomoże ktoś???!!! bardzo proszę , bo to pilna sprawa!!!!!!
a dlaczego ma być uchylająca???????

jakie przesłanki wystąpiły????
Becia69

Napisano: 11 maja 2015, 12:35

gość przyszedł na wywiad, dołączył dokumentację medyczną dlaczego w terminie nie stawił się na wywiad
Gość

Napisano: 11 maja 2015, 13:08

Jeżeli wszczęłaś postępowanie bo dł.alim. nie wstawił się na wywiad a następnie dł. przychodzi na wywiad to umarzasz postępowanie. Jeżeli wydałaś decyzje o uchylaniu się to nie możesz uchylić tak sobie. Jedynie może sie dłużnik odwołać.
Marynia

Napisano: 11 maja 2015, 13:24

Ale dłużnik odwołał się od decyzji uznającej go za uchylającego się. chcę zastosować art. 132 kpa
Gość

Napisano: 12 maja 2015, 8:46

jak decyzja jest juz to tylko odwołanie zostaje ?
lilka2
Starszy referent
Od: 08 maja 2015, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 12 maja 2015, 9:12

Dłużnik się odwołał od tej decyzji. Kierownik Ośrodka stwierdził, że nie będziemy odsyłać odwołania do SKO tylko rozpatrzymy je na swoim gruncie i uchylimy naszą decyzję w całości. Potrzebuję teraz wzoru takiej decyzji.
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x