ułatwienia dla petentów - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 19 sty 2017, 16:15

https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... -line.html

przeczytajcie sobie te informacje wnioskodawcy za chwile nic nie będą musieli wszystko my będziemy musieli za nich kompletować. Utopia
Eliza7536
Referent
Od: 15 kwie 2014, 8:11
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2017, 10:18

Nie wiem jak sobie to wyobrażają w przypadku dochodów utraconych i uzyskanych.
JLP

Napisano: 20 sty 2017, 10:33

Eliza7536 pisze:https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... -line.html

przeczytajcie sobie te informacje wnioskodawcy za chwile nic nie będą musieli wszystko my będziemy musieli za nich kompletować. Utopia
a ja jestem za :mrgreen: :mrgreen: ... pewnie jakieś "niedogodności" ;) będą ale ... mniej ludzi na korytarzu, mniej mało czytelnych czy niewypełnionych do końca wniosków ... mniej zapachów naftalinowych
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2017, 13:36

tak, tak tylko kiedy to ogarną, to jest kolejnie przerzucanie obowiazków
bolek

Napisano: 23 sty 2017, 9:35

ewalu żebyś mnie źle nie zrozumiał jestem za wnioski na 500+ przez banki bardzo fajna sprawa bo fakt ludzi mniej ale żeby były dobrze wypełnione a nie że potem trzeba wzywać do poprawy a na rodzinne ??? ci ludzie jak pytam co robili w 2015 i czy nadal tam pracują to robią oczy jak galaktyki i zawieha to skąd ja będę miała to wiedzieć. Niech zlikwidują dochód utracony uzyskany tylko tak jak w pomocy dochód powiedzmy za 3 miesiące poprzedzające złożenie wniosku i ok 90% ludzi z rodzinnego pracuje z przerwami co chwile zmieniają pracę i z tym jest jazda
Eliza7536
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2017, 9:39

Eliza7536 pisze:ewalu żebyś mnie źle nie zrozumiał jestem za wnioski na 500+ przez banki bardzo fajna sprawa bo fakt ludzi mniej ale żeby były dobrze wypełnione a nie że potem trzeba wzywać do poprawy a na rodzinne ??? ci ludzie jak pytam co robili w 2015 i czy nadal tam pracują to robią oczy jak galaktyki i zawieha to skąd ja będę miała to wiedzieć. Niech zlikwidują dochód utracony uzyskany tylko tak jak w pomocy dochód powiedzmy za 3 miesiące poprzedzające złożenie wniosku i ok 90% ludzi z rodzinnego pracuje z przerwami co chwile zmieniają pracę i z tym jest jazda
też oczywiście masz rację ... ale teraz przy papierowych wnioskach też wzywamy bo pan twierdził, że pracował cały rok a z empatii wychodzi co innego ... idealnie nie będzie w żadnym przypadku .... ja kobieta jestem :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2017, 10:03

sorki kobietko :D ale masz racje dobrze nigdy nie będzie
Eliza7536
Referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]