Ulga dla młodych
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR,FA,SW
- Kontakt:
Ulga dla młodych
Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
Re: Ulga dla młodych
podbijam, niby dobra dusz mi cos tu na forum tłumaczyła niby wiedziałam, a jak doszło co do czego to nie wiem nic- pracuje na sygnityBogusia33 pisze: 22 paź 2020, 7:38 Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
Oprócz Ulga dla młodych - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Sw. Rodzicielskie i sw. Pielegnacyjne
dojazd, rrs w zł za zł
SZO a hektay przeliczeniowe
problem tymczasowe zameldowanie dziecka w szkole
za jaki okres zrobić zwrot?
Renta od lipca 2019r. (kasa w październiku) - na ile miesięcy dzielić?
uzyk do którego okresu
jaki skłąd rodziny dla mężatki
szkoła pod. a dodatek z tyt. pokrycia kosztów zamieszkania
mężatka ale....
świadczenie pielęgnacyjne rolnikowi.
Świadczenie rodzicielskie dla licealistki
poratujcie bardzo prosze
Świadczenie pielęgnacyjne a działalność gospodarcza
Utrata dochodu w bazowym
szkoła dla dorosłych