Ulga dla młodych

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Bogusia33
Praktykant
Zajmuję się: SR,FA,SW
Kontakt:

Ulga dla młodych

Post autor: Bogusia33 »

Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
julk@@@
Referent
Zajmuję się: sr
Kontakt:

Re: Ulga dla młodych

Post autor: julk@@@ »

Bogusia33 pisze: 22 paź 2020, 7:38 Wiem, że ten temat był wielokrotnie powtarzany ale może ktoś mi wytłumaczy bo do końca nie wiem, jeśli mam osobę która ma również przychód nieopodatkowany )ma mniej niż 26 lat) mam zaświadczenie z US pracowała cały rok w tym zakładzie jak ja mam jej policzyć dochody? dochody opodatkowane dzielimy przez 7 czyli otrzymane od stycznia do końca lipca a te nieopodatkowane od sierpnia do grudnia dzielimy przez 5 czy je sumujemy i dzielimy przez 12 jak to wprowadzacie w sygnity ?
podbijam, niby dobra dusz mi cos tu na forum tłumaczyła niby wiedziałam, a jak doszło co do czego to nie wiem nic- pracuje na sygnity
ODPOWIEDZ