Aleks pisze:a z pitu 0?
ewalu pisze:tylko z pit UZ z poz. 14Aleks pisze:upewnijcie mnie, jak kobietka rozlicza się z pit 0 to piszemy całą sumę 1.112,04, a jak z pitu UZ to kwotę z pozycji 18?
dlatego, ze to co dostal z tego to juz podwyzsza mu jego dochod, bo nie odejmujesz naleznego podatku, ktory wynosi mniej o kwote odliczonej ulgi niz by wynosil gdyby z ulgi nie skorzystal...i dlatego ze nie jest to kwota otrzymana na podstawie art. 27f....kwota o ktora chodzi w tym art to roznica miedzy otrzymana kwota zwrotu a kwota ulgi odpisana od podatkuAleks pisze:odpis na dziecko z pit 0 był na całą kwotę. to dlaczego nic? wyjaśnij mi proszę
tak otrzymano te kwote w 2015 r. na podstawie rozliczenia pit za 2014 rokZorrooo pisze:Ale z pit-u za rok 2014?
Mi pan w urzedzie skarobowym powiedział że do dochodu do zasiłku rodzinnego mam brac poduwagę pozycję 18 z PIT-u UZ. Kwota jaka została podatnikowi wypłacona.ewalu pisze:tylko z pit UZ z poz. 14Aleks pisze:upewnijcie mnie, jak kobietka rozlicza się z pit 0 to piszemy całą sumę 1.112,04, a jak z pitu UZ to kwotę z pozycji 18?
BAARDZO MĄDRA TA PANImariola252 pisze:Mi pan w urzedzie skarobowym powiedział że do dochodu do zasiłku rodzinnego mam brac poduwagę pozycję 18 z PIT-u UZ. Kwota jaka została podatnikowi wypłacona.ewalu pisze:tylko z pit UZ z poz. 14Aleks pisze:upewnijcie mnie, jak kobietka rozlicza się z pit 0 to piszemy całą sumę 1.112,04, a jak z pitu UZ to kwotę z pozycji 18?
upskb pisze:ewalu - to byl pan:)