umowa najmu mieszkania a zarzadca budynku
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
umowa najmu mieszkania a zarzadca budynku
Witam, mam Pana, który ma umowę najmu na mieszkanie i ustalony czynsz od właściciela mieszkania. Mieszkanie to jest w bloku, gdzie jest wspólnota mieszkaniowa i teraz tak....komu wypłacam pieniądze za dodatek mieszkaniowy i kto ma potwierdzić we wniosku dane??
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: umowa najmu mieszkania a zarzadca budynku
u mnie potwierdza zarzadca domu-wspólnota i dodatek tez tam wypłacam....chyba ze wlasciciel lokalu chce byc inna osoba uprawniona do pobierania naleznosci za lokal mieszkalny....ale wtedy chyba on powinien potwierdzic wydatki na wniosku...art.7 ust.1b ustawy dmMonia86 pisze: 27 lip 2021, 9:47 Witam, mam Pana, który ma umowę najmu na mieszkanie i ustalony czynsz od właściciela mieszkania. Mieszkanie to jest w bloku, gdzie jest wspólnota mieszkaniowa i teraz tak....komu wypłacam pieniądze za dodatek mieszkaniowy i kto ma potwierdzić we wniosku dane??
-
- Stażysta
- Kontakt:
skontaktowałam sie z właścicielem lokalu i on opłaca do wspólnoty mieszkaniowej opłaty z kwoty czynszu tego Pana wiec wspolnota wydatków nie potwierdzi bo ten Pan im nie płaci osobiście tylko wynajmujący
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
jezeli pan ma umowe najmu z wlascicielem lokalu...u mnie wspolnota nie robi problemu i potwierdza wydatki...jesli u Ciebie wspolnota nie potwierdzi...niech wniosek potwierdzi wlasciciel lokalu i po sprawie...wtedy i wlasciciel chyba musi Cie informować o zaleglosciach czynszowych itp...Monia86 pisze: 27 lip 2021, 11:13 skontaktowałam sie z właścicielem lokalu i on opłaca do wspólnoty mieszkaniowej opłaty z kwoty czynszu tego Pana wiec wspolnota wydatków nie potwierdzi bo ten Pan im nie płaci osobiście tylko wynajmujący
-
- Stażysta
- Kontakt:
ok dziękuj Ci za odpowiedz 

Oprócz umowa najmu mieszkania a zarzadca budynku - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Zameldowanie a zamieszkiwanie.
świadczenia z pomocy społecznej do DM
ULGA PRORODZINNA
dodatek do zarządcy
jeszcze raz ulga na dzieci
dodatek aktywizacyjny - wliczamy do dochodu?
staż-od lipca 2021
co zrobić z tym fantem
uzasadnienie po nowemu i informacja
Prośba o wyliczenie dodatku mieszkaniowego
Czy wiecie jak to jest
13 emerytura
Ulga na dzieci
Zasiłek dla bezrobotnych - składki
Komu wypłacać DM?
Sigid