umowa o dzieło na 4 miesiące, ale jednorazowa zapłata po wyk
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR SW FA
- Kontakt:
umowa o dzieło na 4 miesiące, ale jednorazowa zapłata po wyk
witam, potrzebuję pomocy. kobieta miała umowę wrzesień 2016 - grudzień 2016. otrzymała za nią jednorazową wypłatę, chyba w grudniu 2016 r. w jaki sposób mam policzyc uzysk z takiej umowy???? za drugi miesiac fizycznie nie dostala wynagrodzenia. tylko łącznie za całość. czy moze ten dochód podzielic na 4?? czy jednak to nie ma znaczenia i nie bedzie miało wpływu i nic nie doliczam?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: umowa o dzieło na 4 miesiące, ale jednorazowa zapłata po
przyjmujesz zerowy dochód za drugi miesiącIza11 pisze:witam, potrzebuję pomocy. kobieta miała umowę wrzesień 2016 - grudzień 2016. otrzymała za nią jednorazową wypłatę, chyba w grudniu 2016 r. w jaki sposób mam policzyc uzysk z takiej umowy???? za drugi miesiac fizycznie nie dostala wynagrodzenia. tylko łącznie za całość. czy moze ten dochód podzielic na 4?? czy jednak to nie ma znaczenia i nie bedzie miało wpływu i nic nie doliczam?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz umowa o dzieło na 4 miesiące, ale jednorazowa zapłata po wyk - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
czy utracić dochód z 2016r. piszcie
Do kiedy przyznajecie rodzinne jeśli kończy się orzeczenie i
ukrainka karta pobytu od 25.09.2017 świad. rodziciel. wstecz
Podstawa prawna w decyzji w związku ze wznowionym postepowam
dodatek na dojazdy dla ucznia gimnazjum
czy bierzecie praktyki do dochodu
za dużo potrąciła np pomocy
Re: od kiedy specj. zasiłek dla opiekuna
ziemia w dzierżawie ale.......
taki komunikat mam przy Zasiłku Pielęgnacyjnym
od kiedy przyznać szo? Sygnity
czy zawiadamiacie strony z art. 79a § 1