upomnienia i koszty
upomnienia i koszty
jeśli zmieniła się decyzja o zwrocie, do poprzedniej decyzji było wystawione upomnienie i obciążyłam dłużnika kosztami upomnienia, to czy teraz znowu upomnienie do tej dec. zmieniającej i znowu koszty upomnienia?
Re: upomnienia i koszty
zmiana decyzji była spowodowana wypłaceniem wyrównania, czy drugi raz obciążyć dłużnika kosztami upomnienia
wracam do tematu,
czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy jeśli wystawiam decyzje zmieniającą dot. zwrotu to muszę powtórnie wystawić upomnienie i obciążyć dłużnika znowu kosztami upomnienia
czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy jeśli wystawiam decyzje zmieniającą dot. zwrotu to muszę powtórnie wystawić upomnienie i obciążyć dłużnika znowu kosztami upomnienia
Ja osobiście do wyrównania zrobiłem, nowe postępowanie i nową decyzję o zwrocie. Natomiast w twoim przypadku wychodzi na to, że musisz robić jeszcze raz upomnienie bo skoro była zmiana decyzji o zwrocie to i kwota z upomnienia jest inna. Oczywiście TW też trzeba zmienić.
Oprócz upomnienia i koszty - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
prosze o pomoc
sprawozdanie
uchylenie decyzji
Zmiana wysokości alimentów
nienależnie pobrane świadczenia
nienależny FA a odsetki dłużnika w sygnity pilne !
zmniejszenie alimentów
NP-pobiernia alimentów od dłuznik apo rezygnacji z FA
brak jakichkolwiek pomysłow
bardzo pilne - pomocy
wierzyciel
gdzie kierujemy wniosek o ściganie??
Sprawozdanie FA część D
uchylanie
pomocy
procedura zwrotu prawa jazdy