upomnienie
upomnienie
W upomnieniu dla dłużnika alimentacyjnego w Rodzaj odsetek, stawka odsetek to co tam wpisujecie ?
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: upomnienie
Pobiera się odsetki ustawowe wg stawki 13,00%, od 23.12.2014 r. wg stawki 8%- tak mi z automatu w sygnity wskakuje
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
- mała mii
- Podinspektor
- Kontakt:
tak jak z programu, nic nie zmieniam w tej kwestii
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
mam podstawę czy jest zmiana ?
Na podstawie art. 15 § 1 ustawy z dnia 17 czerwca 1966 r. o postępowaniu egzekucyjnym w administracji (tekst jednolity Dz. U. z 2012r. poz. 1015 z późn. zmianami),
Na podstawie art. 15 § 1 ustawy z dnia 17 czerwca 1966 r. o postępowaniu egzekucyjnym w administracji (tekst jednolity Dz. U. z 2012r. poz. 1015 z późn. zmianami),
- mała mii
- Podinspektor
- Kontakt:
Na podstawie art. 15 § 1 ustawy z dnia 17 czerwca 1966 r. o postępowaniu egzekucyjnym w administracji (Dz. U. z 2014 r. poz. 1619) wzywa się do uregulowania następujących należności pieniężnych:dsr pisze:mam podstawę czy jest zmiana ?
Julian Tuwim
Julian Tuwim
- mała mii
- Podinspektor
- Kontakt:
a stawke odsetek zmieniłaś w parametrach??Nowa89 pisze:a mi SYGNITY pisze 13% a mam już nowy formularz upomnień
Julian Tuwim
Julian Tuwim
a ja sie zastanawiam czy wystawiać upomnienia bo przecież jest rozporządzenie z dnia 30.10.2014roku. a wy jak robicie??
Oprócz upomnienie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
wnosek o podjęcie działań wc dłużnika
Elmer i inni, pomożecie?? Skład Rodziny
zwrot tyt. wykonawczego - co tu zrobić?
TW
upomnienie
Postępownaie egzekucyjne
Koszty upomnienia
jak to zaksięgować???
wpłata od komornika w styczniu do OPS a wyegzekwowanie w XI
wyrok o alimenty
duży znak zapytania
DECYZJA DŁUŻNIK-POMOCY