no właśnie nie chcę .... i tak się zastanawiam czy mogę tę samą osobę potraktować jak wskazalo SKO w minionym okresie zasilkowym i od razu dac im 800 ...??? i jak to uzasadnić ??? jakaś notatka, podkładkaElmer pisze:a chce ci się bawić w odwołania?

no właśnie nie chcę .... i tak się zastanawiam czy mogę tę samą osobę potraktować jak wskazalo SKO w minionym okresie zasilkowym i od razu dac im 800 ...??? i jak to uzasadnić ??? jakaś notatka, podkładkaElmer pisze:a chce ci się bawić w odwołania?
no ... poważnie ... dalej w art. 10 mamy co mamy ... tylko to postepowanie odwolawcze mnie powstrzymuje i zastanawia jak postąpićIks pisze:A co Ci napisało SKO w decyzji? Zakładam, że coś w stylu "organ dokonał błędnej interpretacji przepisu bla bla bla, należy wziąć pod uwagę uchwałę 7 sędziów NSA bla bla bla". I Ty poważnie zastanawiasz się czy kolejny raz świadomie popełnić błąd, narazić na straty stronę, a skarb państwa obciążyć kosztami postępowania odwoławczego? Poważnie?
NSA nie zmienił treści przepisu, dokonał tylko jego "prawidłowej" interpretacji. Choćby się waliło i paliło za rozpatrzenie sprawy zgodnie ze wskazaniami z uchwały nikt Ci krzywdy żadnej nie zrobi bo nie ma prawa - taka decyzja nigdy nie zostanie uznana za wydaną z rażącym naruszeniem prawa.ew@1 pisze:dalej w art. 10 mamy co mamy ...
trochę powtórzę za Tom.ew@1 pisze:dalej w art. 10 mamy co mamy