Urodziny Premiera Tuska
Re: Urodziny Premiera Tuska
Ja mam dla premiera tylko jedno życzenie: Panie premierze oby spotkało Pana w życiu to samo, co spotkało Midasa czy Pinokia. W Pana przypadku chodzi o to aby cokolwiek Pan powie, żeby to była prawda. Bo przyzna Pan, że to wielki obciach rządzić blisko 40 mln narodem przy pomocy ustawicznych kłamstw, manipulacji i przemilczeń.
dziękuję za bajzel w administracji, refomy pisane na kolenie, żadne perspektywy nie zostały przygotowane przed wyborami - poszedł pan i panam kolesie do wyborów pod hasłem- jakoś to będzie obyśmy wygrali i ciul porem się obaczy - poszło w pi.zd.u
ty premier i ta cała ta twoje plejada pozbieranych ministarntów to jest totalna żenada - pokazałeś że szedłeś i całe to peło po to żeby przegrać nie miałeś nic przygotowanego a jednak wygrałaś i zobaczyłeś q.rwa nie dziurę ale karater i nie wisz cio z tym q.rqa zrobiść - i dlatego strzelasz i te twoje ministaranty w kolana i g.wno wam wychodzi.
JUŻ WIĘCEJ NIE PÓJDĘ NA ŻADNE WYBORY - DOSYĆ TYCH WSZYSTKICH POPIEPRZONYCH ĆWOKÓW
ty premier i ta cała ta twoje plejada pozbieranych ministarntów to jest totalna żenada - pokazałeś że szedłeś i całe to peło po to żeby przegrać nie miałeś nic przygotowanego a jednak wygrałaś i zobaczyłeś q.rwa nie dziurę ale karater i nie wisz cio z tym q.rqa zrobiść - i dlatego strzelasz i te twoje ministaranty w kolana i g.wno wam wychodzi.
JUŻ WIĘCEJ NIE PÓJDĘ NA ŻADNE WYBORY - DOSYĆ TYCH WSZYSTKICH POPIEPRZONYCH ĆWOKÓW
Donaldzie nasz najwspanialszy dziękujemy, ze teraz wreszcie mogę płacić abonament na TVP bo ja tak fajnie odpolityczniłeś, nie jak za kaczora, teraz jest super, sami niezależni dziennikarze jak Pan lis wreszcie nikt nie jest stronniczy oby tak dalej!!
Oprócz Urodziny Premiera Tuska - HYdE PaRK przeczytaj również:
dołącz do tej inicjatywy
Kryzys w Polsce
ripci
Brawo Gowin
Poranne poezje
Ile za swoja pensję może kupic benzyny Polak a ile inni obywatele Unii
Analityk
Tak na odrężenie i wyluzowanie...
niespodzianka
kim jest Adam???
Podatki
polecam, to nie tvn, cz inny polsat
O medycynie słow kilka
Ratujemy EURO!
Ile grozi odsiadki za poturbowanie kolegi z pracy?
kolejne osiągnięcie \"prezydęcji\" po prezydencji