usługi grupowe

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Teodozja
Praktykant
Zajmuję się: FA,DS
Kontakt:

usługi grupowe

Post autor: Teodozja »

Czy dostaliście już w CAS informację o raporcie? U mnie w programie udało się wywołać raport ZUS i nie wiem, czy mam go robić, czy czekać na info CAS. Robiliście już coś?
Violla
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: usługi grupowe

Post autor: Violla »

ja nie mam nic w cas, nie wiem jak dalej ruszyć też mam tylko raporty wygenerowane
ONA_mops
Stażysta
Zajmuję się: FA/KDR/CzP
Kontakt:

Post autor: ONA_mops »

ja też nie dostałam żadnej informacji w Cas. Na szkoleniu mówili, że dopiero po otrzymaniu informacji w Cas o dostępności raportu mamy go pobrać w systemie dziedzinowym. Więc czekam i nie generuje jeszcze raportu.
1974
Referent
Zajmuję się: ŚR/FA/ST
Kontakt:

Post autor: 1974 »

Gopsiara6
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/CP
Kontakt:

Post autor: Gopsiara6 »

Ja pracuję na amazisie i jak wchodzę w usługi grupowe to nie mam możliwości wygenerowania żadnego raportu... Mam puste pola i nie ma żadnej ikonki żeby cokolwiek zrobić...
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Post autor: Szarak »

Gopsiara6 pisze: 14 kwie 2021, 7:59 Ja pracuję na amazisie i jak wchodzę w usługi grupowe to nie mam możliwości wygenerowania żadnego raportu... Mam puste pola i nie ma żadnej ikonki żeby cokolwiek zrobić...
Bo może nie masz nadanych uprawnień poprzez administratora.
ONA_mops
Stażysta
Zajmuję się: FA/KDR/CzP
Kontakt:

Post autor: ONA_mops »

przeczytajcie pkt 6 - Informacja o uruchomieniu nowych usług wymiany i weryfikacji informacji w zakresie SR,FA,SW i SDS, która pojawiła się na CAS 19.03 br.
Gopsiara6
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/CP
Kontakt:

Post autor: Gopsiara6 »

Szarak pisze:
Gopsiara6 pisze: 14 kwie 2021, 7:59 Ja pracuję na amazisie i jak wchodzę w usługi grupowe to nie mam możliwości wygenerowania żadnego raportu... Mam puste pola i nie ma żadnej ikonki żeby cokolwiek zrobić...
Bo może nie masz nadanych uprawnień poprzez administratora.
Pododawałam już wszelkie możliwe uprawnienia jakie istnieją przez administratora(tak mi się wydaje, bo nic więcej do dodania nie widzę) i dalej nic....
gopsz3
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsz3 »

musi być w CAS monitoring świadczeń udostępniony. ja dzwoniłam do Urzędu Wojewódzkiego do Warszawy i mi pani wszystko udostępniła
ODPOWIEDZ