ustalanie adresów rodziców biologicznych
ustalanie adresów rodziców biologicznych
Witam
gdzie i jak szukacie adresów rodziców biologicznych?my występujemy do GOPSów i MSW.
gdzie i jak szukacie adresów rodziców biologicznych?my występujemy do GOPSów i MSW.
Re: ustalanie adresów rodziców biologicznych
My też tak robimy. A co robicie jak nie jest znany adres??
Ja piszę jeszcze do centralnego biura adresowego i rejestru skazanych i aresztowanych ...
Witam!
mam prośbę do rybcia123
- możesz podać adresy rejestru skazanych i aresztowanych - czy za informacje jest jakaś opłata? ja tylko pisałam do centralnego biura adresowego, ale to nic nie daje bo podają tylko zameldowanie a poszukiwani rodzice pomieszkują w różnych miejscach
mam prośbę do rybcia123
- możesz podać adresy rejestru skazanych i aresztowanych - czy za informacje jest jakaś opłata? ja tylko pisałam do centralnego biura adresowego, ale to nic nie daje bo podają tylko zameldowanie a poszukiwani rodzice pomieszkują w różnych miejscach
Hej. My jako ops nie płacimy za udzielenie informacji. Mają specjalny druk do udzielenia informacji wynikający z rozporządzenia. Jutro z pracy udostępnię adres ...
Z góry bardzo dziękuję, proszę podać też nr rozporządzenia pozdrawiam
rybcia123 nie pomogła
to może ktoś inny pomoże

Ten adres to: Centralny Zarząd Służby Więziennej, Biuro Informacji i Statystyki, ul. Rakowiecka 37A, 02-521 Warszawa ... Niestety nie umiem znaleźć rozporządzenia. Jak ja wysłałam na złym druku to oni mi odesłali właściwy ....
Oprócz ustalanie adresów rodziców biologicznych - Stare tematy przeczytaj również:
Dotacja z MPiPS w ramach konkursu " Koordynator rpz"
Umowa o pracę, a zadaniowy czas pracy koordynatora rpz
Pomost
Rodzina zastępcz dla 4 dzieci
Bariery architekt. - samoistne posiadanie
Informacja o przyznanym dofinansowaniu Obszar C Zadanie 1
poszukujemy rodziny zastępczej
rodzina zastepcza a wychowanek w poprawczaku
Poszukiwana rodz. zast. dla dwóch małych dziewczynek
program profilaktyczny dot. przemocy
ŚDS
umożliwienie wykorzystania dofinansowania do turnusu w 2015