utrata
-
- Referent
- Zajmuję się: śr/sw
- Kontakt:
Re: utrata
to znaczy bo niewiem dokładnie pierwszy przypadek taki mam
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Przecież masz w ustawie a nawet na wniosku kiedy jest utrata dochodu, poczytaj ten art do którego odnosi się zawieszenie działalności gosp...
zwykłe zawieszenie działalności nie jest utratą, utrata jest wtedy gdy zawieszenie działalności jest z tytułu opieki nad dzieckiem
a jaki dokument bierzecie na potwierdzenie że zawieszenie było w związku z opieką nad dzieckiem? Oświadczenie strony wystarczy?
bo mam sytuację, że Pani prowadziła działalność, urodziła dziecko 9 marca 2016 i od tego dnia jest na macierzyńskim a 1 maja 2016 zawiesiła działalność. Jak policzyć jej dochody? zrobić utratę z działalności i uzysk z macierzyńskiego?
bo mam sytuację, że Pani prowadziła działalność, urodziła dziecko 9 marca 2016 i od tego dnia jest na macierzyńskim a 1 maja 2016 zawiesiła działalność. Jak policzyć jej dochody? zrobić utratę z działalności i uzysk z macierzyńskiego?
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Aby zawiesić działalność z tego powodu to trzeba gdzieś bodajże postawić krzyżyk na wniosku. Pogadaj z urzędem aby zrobili ksero.
tylko że wniosek o zawieszenie nie był składany w mojej gminie.
I uzysk zrobić za jaki miesiąc z macierzyńskiego? za następny miesiąc od posiadania prawa czy za następny po zawieszeniu działalności?
I uzysk zrobić za jaki miesiąc z macierzyńskiego? za następny miesiąc od posiadania prawa czy za następny po zawieszeniu działalności?
Oprócz utrata - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Utracone dochody z RSP
Zapowiedż aktualizacji Sygnity
18latki
Elmer, Myzucha, Ewalu - pomóżcie
Nadplata 500+
w "wolnej" chwili ...
narodziny 2 dziecka a 500+ i dochód z rodzicielskiego
wstrzymanie wypłaty
darowizna
odsetki
Elmer bardzo proszę
DO ELEMRA
czy wnioski przesyłane do rops wprowadzacie do programu....
Elmer pomocy nienależnie pobrane
sprawozdanie 500+
ustalona koordynacja, a zmiana sytuacji- help