mam pytanie w nast. sprawie- czy doliczyć dochód uzyskany za m-c grudzień 2013 (zatrudnienie od 15.11.2013 do 31.12.2013 um zlecenie, od 01.01.2014 rok pani juz nigdzie nie jest zatrudniona) Gdyby doliczyc to od stycznia 2014 nie przysługuje, jednak wg mnie Pani utracila juz ten dochod w grudniu i na styczeń jest Pani \"czysta\" jednak niektorzy pracownicy u mnie mysla by doliczac i uchylac styczeń. Jak robicie ?
w zasadzie powinno być uchylenie -za styczeń do zwrotu.----przy uznaniu ,że utrata nastapiła w dn.01.01.2014r zas. przysługuje od kolejnego miesiąca czyli od lutego
Jeżeli uznac ,że nastąpiła utrata dochodu w dn.31.12.2013 to zas. przysługuje od kolejnego miesiąca czyli od stycznia. .... i nie ma co uchylac
~~o~ no własnie trafione w sedno zródła kongflikta- dla niektorych w dziale to 1 wersja przemawia, a dla mnie i tez innych w dziale wersja nr 2 tylko dlaczego przyjac ze utrata nastapila 01.01.2014 skoro terminem zakonczenia pracy jest 31.12.2013 wiec utrata w grudniu
kobietom to równouprawnienie pasuje jak do sejmu startują itp., ale jakby miały na budowie z taczka chodzic wypełniona piaskiem to juz gorzej z tym równouprawnieniem
no sorki .... ale z taczką to też nie dałabym rady......
ale w argumentach na pięści to uważaj , mam znajome które ćwiczą na siłowni , ćwiczą sztuki walki.Nie zadzierałabym z nimi. Raczej wolę merytoryczną dyskusję...... niż siłowe rozwiązania