program CHEOPS

  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Moderator: Tomasz1981

Napisano: 07 maja 2021, 13:58

Witam czy ktoś z Państwa pracuje na programie CHEOPS ??? jeśli tak czy macie problemy z programem po aktualizacji
Elzbieta40
Praktykant
Posty: 33
Od: 21 paź 2019, 9:13
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne


Napisano: 07 maja 2021, 14:33

pracuję na cheopsie, raczej nie ma problemu
mari
Praktykant
Posty: 30
Od: 05 paź 2017, 11:42
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne,stypendia szkolne

Napisano: 07 maja 2021, 15:37

A czy po ostatniej aktualizacji z 03.05.2021 nie zniknęło konto PARAMETRY przez które wpisywano cenę 1 KWH
Elzbieta40
Praktykant
Posty: 33
Od: 21 paź 2019, 9:13
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne

Napisano: 07 maja 2021, 16:50

przy wprowadzaniu wniosku każdej osobie wpisuje się cenę 1kWh wyliczoną z jej faktury za prąd
mari
Praktykant
Posty: 30
Od: 05 paź 2017, 11:42
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne,stypendia szkolne

Napisano: 10 maja 2021, 8:48

Witam ale czy masz na dole zakładkę PARAMETRY ??
Elzbieta40
Praktykant
Posty: 33
Od: 21 paź 2019, 9:13
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne

Napisano: 10 maja 2021, 12:02

Nic nie zniknęło,wchodzisz na "Słownik" następnie na "Parametry" klikasz "łapkę", wybierasz "parametry obliczenia dodatku mieszkaniowego" i tutaj wybierasz II wiersz: "cena 1 KWH energii elektrycznej" i wprowadzasz swoją cenę
mari
Praktykant
Posty: 30
Od: 05 paź 2017, 11:42
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne,stypendia szkolne

Napisano: 10 maja 2021, 12:32

Też mam problem po aktualizacji, nie potrafię ustawić parametrów, zniknęła zakładka PARAMETRY. Udało się komuś to ogarnąć? Nie potrafię się dodzwonić do INFO-R
wiolka90g
Praktykant
Posty: 17
Od: 02 kwie 2019, 8:43
Zajmuję się: DM

Napisano: 10 maja 2021, 13:29

wejdź na stronę Inforu Skoczów, tam jest czat na żywo i przedstaw problem
mari
Praktykant
Posty: 30
Od: 05 paź 2017, 11:42
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne,stypendia szkolne

Napisano: 11 maja 2021, 9:44

Tez nie miałam zakladki parametry. Ale zalogowałam sie na administratora i wpisuje sie parametry do przyznania dodatku mieszkaniowego. Ale nie bardzo wiem gdzie /co wpisac ? :lol:
Ani
Stażysta
Posty: 56
Od: 03 sie 2017, 7:47
Zajmuję się: Kdr

Napisano: 13 maja 2021, 12:33

Nadal można wpisać samemu, bez wchodzenia w parametry. Jak klikasz zakładkę "obliczenia ryczałtu na zakup opału" Okienko przy pozycji numer 1 --> cena 1 kWh można edytować samemu. Jest na biało ;)
papryczka
Praktykant
Posty: 15
Od: 24 paź 2018, 9:12
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna


  
Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny
 
x

 

x