Wardach czy Mazurkiewicz? - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 25 kwie 2014, 10:39

Zdecydowanie Wardach
Robin

Napisano: 25 kwie 2014, 12:14

Iks pisze: Po jego wypowiedzi w tej Uwadze czy tam innym Achtung na Polsacie, dotyczącej SP dla rolników obawiam się, że niewiele. Wartość merytoryczna pewnie porównywalna z komunikatami na stronie MPiPS.
Racja. Niemniej pośród pracowników MPiPSu można wyróżnić osoby, które znają temat i mają świadomość ułomności przepisów i takie, które na szkoleniach wyłącznie nabijają kabzę.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 25 kwie 2014, 12:26

kronos79 pisze:u Wardacha nigdy nie byłem, natomiast zawsze bedę preferował szkolenia organizowane przez praktyków z SKO niż teoretyków MPiPSu. Ci ostatni mówią jakie mieli intencje, a Ci pierwsi, pokazują co z tych intencji wyszło, wskazując jak prawo jest stosowane przez sądy administracyjne.
Ale skoro Wardach zbiera tak pochlebne recenzje, to trzeba będzie chociaż zobaczyć co i w jaki sposób ma do powiedzenia.
Chyba przez BYŁYCH praktyków. Mazurkiewicza nie ma ani na liście pracowników SKO w Krakowie (źródło: BIP) ani na liście pracowników naukowo-dydaktycznych AGH (źródło: lista pracowników na stronie AGH). Jakiś tajemniczy gość z niego albo ktoś tu kłamie.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 25 kwie 2014, 13:50

Po szkoleniu u Mazurkiewicza zawszę chcę się zwolnić :)
Lubi chłop nas postraszyć :)
Aga ooo

Napisano: 25 kwie 2014, 13:57

Aga ooo pisze:Po szkoleniu u Mazurkiewicza zawszę chcę się zwolnić :)
Lubi chłop nas postraszyć :)
bo on "straszydło" jest
iwąka

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x