Wczoraj złożyłam wniosek - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 16 mar 2016, 11:07

Wczoraj złozyłam wnioske o świadczenie rodzicielskie, nie pracuje i nie jestem zarejestrowana w UP. dziecko urodziłam 04 lutego 2016. Czy mi wyrównaja to swiadczenie czy za luty przepadnie.
AlaS1992

Napisano: 16 mar 2016, 11:11

jak była czekolada i kawa dla Pani w urzędzie to wyrównają :D
masterm

Napisano: 16 mar 2016, 11:21

Nie bylo :) zapomnialam sie zapytac czy bedzie wyrownanie czy nie. a w lutym nie mialam jak isc do urzedu.
AlaS1992

Napisano: 16 mar 2016, 11:33

będzie wyrównane za od dnia urodzenia dziecka
beataQ
Stażysta
Od: 23 lut 2016, 10:09
Zajmuję się:

Napisano: 17 mar 2016, 11:03

masterm pisze:jak była czekolada i kawa dla Pani w urzędzie to wyrównają :D
Zastanów się co piszesz. Być może masz na myśli siebie a takimi wpisami krzywdzisz nas - pracowników i wprowadzasz w błąd potencjalnych świadczeniobiorców - osoby na tym forum, które utwierdzasz w takim przekonaniu.
jka

Napisano: 17 mar 2016, 12:55

jka a co masz konkretnie na myśli? zgodnie z art. 24 ust. 9 kobita będzie miała wyrównanie.....
Goosik26

Napisano: 17 mar 2016, 13:03

jka pisze:
masterm pisze:jak była czekolada i kawa dla Pani w urzędzie to wyrównają :D
Zastanów się co piszesz. Być może masz na myśli siebie a takimi wpisami krzywdzisz nas - pracowników i wprowadzasz w błąd potencjalnych świadczeniobiorców - osoby na tym forum, które utwierdzasz w takim przekonaniu.
zajmij się swoją sumienną robotą , i nie wiem z czym i kogo wprowadzam w błąd? przeciez napisalem ze bedzie wyrównanie , a kawa i czekolada zawsze mile widziane (chociażby w ramach podziękowania) :P
masterm

Napisano: 17 mar 2016, 13:09

ja tam wolę coś w szkle....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 17 mar 2016, 13:54

oczywiście, że będzie wyrównanie (nawet bez kawy i czekolady).
chodzi o to, że jak będzie czytała to osoba, która chce złożyć jakikolwiek wniosek to oczywiście może opacznie zrozumieć ,,żart", o którym pisze masterm.
Jestem jak najbardziej za żartami i mam duuuuuuuuuuże poczucie humoru tylko wiem, że takie niewinne żarciki często, gęsto obracają się przeciwko nam. ;)

P.S. Elmer, Amol też dają w szkle........ :D
jka

Napisano: 17 mar 2016, 14:35

Elmer pisze:ja tam wolę coś w szkle....
uuu to nie tak branża :) może gdyby to był jakiś Wydział Inwestycji lub Nieruchomości , u mnie maksymalnie Ptasie Mleczko było :)
masterm

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x