WDZIECZNY BEDE - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 07 lip 2014, 11:48

za wzór pisma do komornika w którym przepraszam za błąd w piśmie /zmienilem imie dziecka dłuznika/ - chcę to pismo wymienić na prawidłowe Prosze nic we mnie nie ma z pisarczyka ,elokwencji też za grosz Wdzięczny będę Dzieki
PUSZ

Napisano: 07 lip 2014, 12:20

Naprawde wdzieczny będę Pewnie jest więcej ludzi którzy nie znosza tworzyć pism , .......
...ale może ..P R O S Z Ę
PUSZ

Napisano: 07 lip 2014, 13:10

No prosze napiszcie kilka zdań.....A ja tak ;liczyłem
PUSZ

Napisano: 07 lip 2014, 13:22

pusz vel jakiś tam wcześniej, co Ty robisz w tej pracy? Skąd się w niej wziąłeś?
piciripci

Napisano: 07 lip 2014, 13:28

widzisz w obecnych czasach wdzięczność to za mało.
czytałem ostatnio a pewnej Angielce, która za zrobienie 24 lasek (nie mylić z łaską, jak się przejęzyczył R. Sikorski) otrzymała całe wino za 3 funty.
Ty chcesz za wdzięczność gotowe pismo.
Wysil się trochę, zaproponuj, że za pismo zatańczysz kakankana u siebie w pokoju, pocałujesz monitor czy coś w tym stylu
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2014, 13:35

wszystko wam opowiem o dod mieszk o dod energetycznych oooo...dłuznikach zas.piel tylko dajcie mi namiar na pismo heheheheh jestem upierdliwy...ponadto topię sie w plecy wali mi wielachne cudne słońce /a my wszyscy w tym pokoju narzekamy/ Wobec tego poprosze dziewczyny Niczego nie obiecuję Nie tańcze nie spiewam -moge nauczyc gry w tenisa , w siatę ... ....jeszcze będę czekał
PUSZ

Napisano: 07 lip 2014, 13:46

PUSZ pisze: Niczego nie obiecuję Nie tańcze nie spiewam -moge nauczyc gry w tenisa , w siatę ... ....jeszcze będę czekał
tenis- umiem
siatka- nie lubię
zła kobieta jestem ergo nie opłaca mi się:)
Próbuj dalej. Może zacznij od gry wstępnej czyli coś sam zapropnuj , zachęć jakoś, zanęć- znaczy spróbuj sam coś , cokolwiek , napisać. Sie wtedy zobaczy, poprawi. Tak wiesz, na łatwiznę to każdy chce ....
Sorry taki life, odnośnie pogody-sorry taki klimat:)
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2014, 14:01

HEHEHEHE chyba wyśle bez przewodniaka ...trudno nigdy nie wlazilem tu ale koleżanka z fa powiedziala że jak nie wiem czegoś Forum mi pomoże Może tylko dziewczynaą /Asia urodziła a ja z Fa zostalem pozdrawiam NIC TO że LATO się kończy
PUSZ

Napisano: 07 lip 2014, 14:09

W związku z błędnymi danymi w piśmie z dnia .... w załączeniu przesyłam poprawiony wniosek/pismo.
Za pomyłkę przepraszam.
Z poważaniem:

PS. jutro wizę nagranie z twoim kankanem na wiocha.pl
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2014, 14:15

dzięki Dziadek naprawiał mi sanki jak byłem mały....codziennie pytałem kiedy będą ....dziadziuś codziennie mówił Przeciez mówiłem ,że jutro.......
PUSZ

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x