za wzór pisma do komornika w którym przepraszam za błąd w piśmie /zmienilem imie dziecka dłuznika/ - chcę to pismo wymienić na prawidłowe Prosze nic we mnie nie ma z pisarczyka ,elokwencji też za grosz Wdzięczny będę Dzieki
widzisz w obecnych czasach wdzięczność to za mało.
czytałem ostatnio a pewnej Angielce, która za zrobienie 24 lasek (nie mylić z łaską, jak się przejęzyczył R. Sikorski) otrzymała całe wino za 3 funty.
Ty chcesz za wdzięczność gotowe pismo.
Wysil się trochę, zaproponuj, że za pismo zatańczysz kakankana u siebie w pokoju, pocałujesz monitor czy coś w tym stylu
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
wszystko wam opowiem o dod mieszk o dod energetycznych oooo...dłuznikach zas.piel tylko dajcie mi namiar na pismo heheheheh jestem upierdliwy...ponadto topię sie w plecy wali mi wielachne cudne słońce /a my wszyscy w tym pokoju narzekamy/ Wobec tego poprosze dziewczyny Niczego nie obiecuję Nie tańcze nie spiewam -moge nauczyc gry w tenisa , w siatę ... ....jeszcze będę czekał
PUSZ pisze: Niczego nie obiecuję Nie tańcze nie spiewam -moge nauczyc gry w tenisa , w siatę ... ....jeszcze będę czekał
tenis- umiem
siatka- nie lubię
zła kobieta jestem ergo nie opłaca mi się:)
Próbuj dalej. Może zacznij od gry wstępnej czyli coś sam zapropnuj , zachęć jakoś, zanęć- znaczy spróbuj sam coś , cokolwiek , napisać. Sie wtedy zobaczy, poprawi. Tak wiesz, na łatwiznę to każdy chce ....
Sorry taki life, odnośnie pogody-sorry taki klimat:)
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
HEHEHEHE chyba wyśle bez przewodniaka ...trudno nigdy nie wlazilem tu ale koleżanka z fa powiedziala że jak nie wiem czegoś Forum mi pomoże Może tylko dziewczynaą /Asia urodziła a ja z Fa zostalem pozdrawiam NIC TO że LATO się kończy