weryfikacja
weryfikacja
mamy wedufikowac wnioski za pomoca empatia, chodzi mi o pesel dane rodzców dziecka, czy to u was działa jak to robicie?? czy mozna wydawac decyzje bez werfikacji
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: weryfikacja
u mnie działa ... jak nowa rodzina to weryfikuję wszystkich w bazie pesel .. jak rodzina już korzystała ze świadczeń to tylko nowego członka weryfikuję
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
czyli dane rodziców, obywatelstwo tez wefyfikuje Ci i dane dziecka, a jak to dokładnie robisz i co ci sprawdza bo musze sie tym jutro zajac bardzo prosze o pomoc
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przy weryfikacji pesel musisz zaznaczyć takie dwa małe kwadraciki na dole i wtedy ładnie ci pokazuje dane rodziców dziecka ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Do ewalu. Na jakim programie pracujesz, ja w Top Team i nie mogę w żaden sposób pozyskac imion rodziców dziecka. Może pomożesz.
Oprócz weryfikacja - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wykaz banków
Pan Tomek sygnity
burmistrz sklad rodziny
stale powtarzajacy się brak
nie wpisała męża
Duży problem - osoby bez małżeństwa
decyzja
urlop bezpłatny
małżeństwo, żona w Polsce mąż w Anglii
Wnioski złożone przez bank
wzór wezwnia - pomocy