Weryfikacja w CBB - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 07 lip 2016, 14:04

I dlatego super że pokazuje w jakiej jednostce, bo szybko można wyjaśnić sprawę. Sygnity 8-)
pinset
Stażysta
Od: 22 cze 2016, 14:18
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 08 lip 2016, 14:23

Wanda1979 pisze:Wprowadzam wniosek i członków rodziny, dochody itd. Robię weryfikację z CBB i jest komunikat, że osoba występuje. Nie możliwe jest, że osoba złożyła w innej jednostce bo sprawdzałam na własnym wniosku gdzie wiem ze nie złożyłam nigdzie więcej. Wysyłam kolejne zapytanie udostępnienie danych osoby i mam odpowiedź z kodem to 10 cyfr które odpowiadają Kodowi NTS naszej gminy ale bez ostatniej cyfry. Wychodzi na to, że na etapie rejestracji wniosku dane od razu zasilają cbb, ale przecież nie o to tu chodzi, mamy sprawdzać czy w innej jednostce nie pobiera.
Hahahaha :lol:
Widzę kolejny temat o tym na forum. A Wielce Szanowny Info-r wmawiał mi, że to tylko u mnie i z mojej winy niektóre wnioski w momencie jedynie ich utworzenia zasilają CBB a później problem jest bo zazwyczaj w informacji zwrotnej z CBB nie pokazuje gdzie, kto, co i jak :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 08 lip 2016, 18:23

Dlatego trzeba przedstawić sprawę jasno- płacicie hajs dla producenta oprogramowania. Jak nie zlikwiduje problemu to może jakąś karę umowną dać?
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem