Pytanko dla osób które dostały weryfikację zapotrzebowania na I kwartał - czy zmniejszacie zapotrzebowanie - Ja boję się że nie zdążę wydać wszystkich info do końca marca ale nie wiem kiedy wypłacą mi pozostałą część jeśli nie wezmę wszystkiego teraz orientuje się ktoś?
Ja jeszcze raz przeliczyłam zapotrzebowanie i zmniejszyłam środki, ponieważ za pierwszym razem liczone było ręcznie i okazuje się że za dużo tych środków wyszło, ale teraz policzyłam sobie jeszcze raz już z programu plus te styczniowe, co jeszcze nie zrobiłam.
I zamawiasz łącznie z tymi styczniowymi bo ja będę mieć zł/zł i nie mam wszystkich zus ze stycznia i nie wiem jak zamówić mogę dać np zaokrągloną kwotę bo rozjedzie mi sie pewnie ostatecznie o jakieś złotówki czy grosze?
Ja dałam zaokrągloną kwotę, w razie jakbym się gdzieś pomyliła tak żeby nie brakło środków. Jeśli coś zostanie to przejdzie na następny kwartał. Było to chyba zawarte w art.3 pkt 5. jak dobrze pamiętam.
Niby tak tylko jakoś mnie przeraziło że zapotrzebowanie ma być na podstawie faktycznie wydanych informacji a ja styczeń jeszcze mam cały nie zrobiony i to jest trochę tak jak coś się do końca miesiąca wyjaśni to wypłacę więc to takie niepewne...
Wiem, ale szczerze mówiąc przy całym tym burdelu, to nie jest wielki błąd jeśli nam zostanie trochę środków z pierwszego kwartału, bo zużyjemy je w drugim