Weryfikacje grupowe
-
- Stażysta
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
Re: Weryfikacje grupowe
A podpowiedzcie mam taką sytuację, że wyskoczyły mi dwie osoby w raporcie (tylko dwie na blisko 800) i mają status UCZEŃ. Więc co ja mam z tym zrobić ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: świadczenia wychowawcze, dobry start, KDR, zaświadczenia czyste powietrze, dodatek osłonowy
- Kontakt:
Też tak miałm i był to błąd programu. Po aktualizacji programu okazało się że posiadają status NIE UCZEŃ.ANDZIA08 pisze: 16 kwie 2021, 11:23 A podpowiedzcie mam taką sytuację, że wyskoczyły mi dwie osoby w raporcie (tylko dwie na blisko 800) i mają status UCZEŃ. Więc co ja mam z tym zrobić ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
dziękiKatarzynaZabka pisze: 20 kwie 2021, 7:59Też tak miałm i był to błąd programu. Po aktualizacji programu okazało się że posiadają status NIE UCZEŃ.ANDZIA08 pisze: 16 kwie 2021, 11:23 A podpowiedzcie mam taką sytuację, że wyskoczyły mi dwie osoby w raporcie (tylko dwie na blisko 800) i mają status UCZEŃ. Więc co ja mam z tym zrobić ?

-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR/SW/FA
- Kontakt:
Ja z kolei mam komunikat "nie przypisano do oddziału". To muszę napisać do szkoły? Czy jest inne wyjście? Szkoła to LO.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze
- Kontakt:
pobrałam raport i mam jedną osobę, gdzie pisze przy jej nazwisku: niezadekretowana. Nie wiem co to znaczy a najważniejsze co dalej z tym robić. Szukałam że może są jakieś szczegóły, ale nic nie znalazłam. Miał ktoś może taką sytuację? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Św
- Kontakt:
W weryfikacji wyszła mi pewna osoba. Wchodząc w to okienko "dane pozycji" nic nie wyskakuje na temat tego dziecka, tylko ten wniosek, numer itp. Pozycja jest przydzielona do pracownika, w św nie mogę sprawdzić czy chodzi do szkoły bo na to dziecko nigdy nie było pobierane 500 plus I już jest pełnoletnie. Miał ktoś z Was taki przypadek? Czy to oznacza że to dziecko ani dnia nie było zapisane do żadnej szkoły?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Zr, sw
- Kontakt:
Czy miał ktoś sytuację, że wyszło, że osoba przez miesiąc była uczniem?
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
nie ale to chyba dobrze, że miesiąc był/a uczniemZosia15 pisze:Czy miał ktoś sytuację, że wyszło, że osoba przez miesiąc była uczniem?
problem by był, gdyby w ogóle nie był/a
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Św
- Kontakt:
A mieliście przypadek że osoba wcale nie chodzi do szkoły? Co wtedy widzieliście w weryfikacji? Jak załatwiliście taką sprawę?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Zr, sw
- Kontakt:
Czyli mam rozumieć, że jeśli osoba była uczniem przez miesiąc to zostawiam to w spokoju? 

Oprócz Weryfikacje grupowe - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
rozpoczęcie nauki od 6.10.2020
wyjazd do Niemiec przed rozpoczęciem roku szkolnego
SIO MEN 300+ zagraniczna szkoła
Czy będą nienależnie pobrane?
300+ wniosek złożony za wcześnie...
POMYŁKA PRACOWNIKA
Koniec dobrego startu
jaką podstawę użyć do wezwania
Dobry Start - druki
Ciekawostka
Odsetki w 300+