Weryfikaja dokumentów (faktur) - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 10 gru 2015, 20:16

Mając wątpliwości co do zakupów u niektórych wnioskodawców sprawdziliśmy na internecie niektóre faktury, okazało się że "rzekome" obuwie sportowe (adidasy) jest obuwiem trekkingowym czego oczywiście nie refudujemy. Czy też macie takie problemy i co robicie w takiej sytuacji.
mika32

Napisano: 11 gru 2015, 11:22

a z czego wynika to ze nie refundujecie takich?
Marta_16

Napisano: 13 gru 2015, 23:02

Głownie z tego, że regulamin takiego nie przewiduje, poza tym buty trekkingowe nie nadają się do chodzenia w szkole( wf ), nie wyrównują szans edukacyjnych uczniów i nie poprawiają dostępności kształcenia w związku z czym nie widzę żadnego celu ich refundowania (oczywiście są wyjątki gdy uczeń należy do sekcji wysokogórskiej itp.).
mika32

Napisano: 14 gru 2015, 13:53

czyli rozumiem ze w regulamienie macie okreslone co mozna a czego nie refundowac
Marta_16

Napisano: 14 gru 2015, 13:55

ja przyjmuje faktury wystarczy ze jest napisane buty jak dotad zadna kontorla nic nie zarzucila
Marta_16

Napisano: 08 sty 2016, 12:20

Kiedyś na szkoleniu Mazurkiewicz mówił, że nie można samemu ustalać katalogu rzeczy do rozliczeń skoro w Ustawie nie ma o takim katalogu mowy.
JuliaT

Napisano: 27 lis 2016, 20:06

Witam mam pytanie a jesli na rachunku jest napisane buty do biegania trekkingowe to czy one beda refundowane ??
mona11

Napisano: 30 lis 2016, 17:27

Ja bym nie refundowała, bo ten dopisek "do biegania" jest co najmniej dziwny. Buty trekkingowe to buty do wspinaczki po górach, w trudnych warunkach. Chyba na wf nie mają takich warunków?
Beza

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x